Ceren Hindistan gelin oldu

Güncelleme: 22 Ekim 2019 Salı, 23:42:18

Ceren Hindistan gelin oldu

Show TV'nin 5 Aralık akşamı izleyiciyle buluşacak olan merakla beklenen dizisi Firuze'nin çekimleri tam gaz devam ediyor. Dizide Firuze'yi canlandıran Ceren Hindistan, önceki gün yapılan çekimlerde gelinlik giydi. Rol icabı Fırat Çelik'in canlandırdığı Oğuz'la nikah masasına oturan Hindistan, gelinlik giydiği çekimler için heyecanlandığını söyledi.

 

Ceren Hindistan SHOW TV ekranlarında yayınlanacak olan Firuze dizinin ilk bölüm çekimlerinde rol gereği oyuncu Fırat Çelik ile nikâh masasına oturdu. Hikaye kurgusu, dev oyuncu kadrosu ve görüntüleriyle yılın dizisi olmaya aday Firuze'de Ceren Hindistan ve Fırat Çelik'e başrollerde Haluk Piyes ve Ceyda Ateş de eşlik ediyorlar. Engin Şenkan, Özay Fecht, Yıldız Kültür, Aytaç Öztuna, Taner Barlas ve Murat Göksu gibi usta isimlerin de yer aldığı Firuze'de aşk, entrika ve iktidar mücadelesi anlatılıyor. Yapımcılığını Murat Tokat'ın üstlendiği, senaryosunu Aydın Üredi, İdil Kuzuoğlu ve Peri Oruç'un yazdığı dizinin yönetmenliğini ise Cemal Şan yapıyor. Dizide Firuze karakterine hayat veren Ceren Hindistan yoksul bir ailenin güzeller güzeli kızını oynarken, Ceyda Ateş ise onunla aşk için kıyasıya bir mücadeleye girecek varlıklı bir ailenin ihtiraslı kızı Suzan'ı canlandıracak. Dizinin başrollerindeki erkekleri ise ekranların sevilen ve özlenen iki başarılı yakışıklı oyuncusu Fırat Çelik ve Haluk Piyes canlandıracak.

 

Fırat Çelik ülkenin önde gelen zengin ailelerinden birinin yakışıklı tek varisi Oğuz karakterini canlandırırken, Haluk Piyes ise Arısoy ailesinin koruması ve köşkün kalfasının oğlu Demir olarak beyazcama yanıyacak.