• Anasayfa /
  • Yeni yıla özel hediye ödüllü Twitter ve Instagram kampanyası katılım koşulları

Yeni yıla özel hediye ödüllü Twitter ve Instagram kampanyası katılım koşulları

Güncelleme: 31 Aralık 2019 Salı, 14:37:30

Yeni yıla özel hediye ödüllü Twitter ve Instagram kampanyası katılım koşulları

Kampanya, Show TV’nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılacaktır. Yeni yıla özel bu kampanya Çukur dizisi için resmi Show TV Twitter, Kuzey Yıldızı İlk Aşk ile Güldür Güldür Show yapımları için ise resmi Show TV Instagram hesabı üzerinden ilerleyecektir. Çukur dizisi için 3 (üç), Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi için 3 (üç), Güldür Güldür Show için 3 (üç) olmak üzere toplamda 9 (dokuz) kişiye hediye verilecektir. Kampanya kapsamında katılımcılara her bir yapımla ilgili bir soru sorulacaktır. Katılımcılardan belirlenecek etiketi de (hashtag) kullanarak doğru cevabı vermeleri istenecektir. Yapılan üç yarışma haricinde 31 Aralık 2019 günü yeni bir yarışma yapılacaktır. 31 Aralık 2019 Salı günü yapılacak olan bu kampanya iletisine doğru cevabı veren 2 (iki) kişi ödül kazanacaktır. Hediye kazananlar doğru cevabı verenler arasından, kampanya başlangıcında duyurulan kurala göre seçilecektir. Kazananların seçilmesinde Somera verileri esas alınacaktır.Kampanya, Show TV’nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılacaktır. Yeni yıla özel bu kampanya Çukur dizisi için resmi Show TV Twitter, Kuzey Yıldızı İlk Aşk ile Güldür Güldür Show yapımları için ise resmi Show TV Instagram hesabı üzerinden ilerleyecektir. Çukur dizisi için 3 (üç), Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi için 3 (üç), Güldür Güldür Show için 3 (üç) olmak üzere toplamda 9 (dokuz) kişiye hediye verilecektir. Kampanya kapsamında katılımcılara her bir yapımla ilgili bir soru sorulacaktır. Katılımcılardan belirlenecek etiketi de (hashtag) kullanarak doğru cevabı vermeleri istenecektir. Yapılan üç yarışma haricinde 31 Aralık 2019 günü yeni bir yarışma yapılacaktır. 31 Aralık 2019 Salı günü yapılacak olan bu kampanya iletisine doğru cevabı veren 2 (iki) kişi ödül kazanacaktır. Hediye kazananlar doğru cevabı verenler arasından, kampanya başlangıcında duyurulan kurala göre seçilecektir. Kazananların seçilmesinde Somera verileri esas alınacaktır.

• Kampanya, Güldür Güldür Show için 27 Aralık 2019 Cuma günü, Kuzey Yıldızı İlk Aşk için ise 28 Aralık 2019 Cumartesi günü Show TV Instagram hesabının paylaşacağı soruyla başlayacaktır. Çukur için ise 30 Aralık 2019 Pazartesi günü Show TV Twitter hesabının sorusu ile başlayacaktır.

• Her bir yapım için kampanyada verilecek hediye, kampanya duyurusuyla birlikte açıklanacaktır.

• Çukur dizisi için Twitter’da açıklanan etiket (hashtag) ve @showtv’yi mantionlayanlar dikkate alınacaktır.

• Güldür Güldür Show ile Kuzey Yıldızı İlk Aşk için ise Instagram’da açıklanan etiket (hashtag) ile kampanya postunun altına yapılan yorumlar dikkate alınacaktır.

• Çukur için Twitterda yarışma günü açıklanacak etiket (hashtag) ve @showtv’yi mantionlayarak doğru cevabı veren 1. (birinci), 250.(ikiyüzelli) ve 750. (yediyüzelli) kişiler hediyeye hak kazanacaktır. Doğru cevap sayısı 750'ye ulaşmaz ise, 750'ye en yakın olan doğru cevap dikkate alınacaktır. 250. ve 750. kişinin tespit edilmesinde Somera verileri esas alınacaktır.

• Kuzey Yıldızı İlk Aşk için Instagram'da yarışma günü açıklanacak etiket (hashtag) ve kampanya postunun altına doğru cevabı veren 1. (birinci), 500.(beşyüzüncü) ve 1500. (binbeşyüzüncü) kişiler hediyeye hak kazanacaktır. Doğru cevap sayısı 1500'e ulaşmaz ise, 1500'e en yakın olan doğru cevap dikkate alınacaktır. 500. ve 1500. kişinin tespit edilmesinde Somera verilern esas alınacaktır.

• Güldür Güldür Show için Instagramda yarışma günü açıklanacak etiket (hashtag) ve kampanya postunun altına doğru cevabı veren 1. (birinci), 50.(ellinci) ve 250. (ikiyüzelli) kişiler hediyeye hak kazanacaktır. Doğru cevap sayısı 250'ye ulaşmaz ise, 250'e en yakın olan doğru cevap dikkate alınacaktır. 50. ve 250. kişinin tespit edilmesinde Somera verileri esas alınacaktır.

• 31 Aralık 2019 günü Show TV resmi Instagram hesabından yapılacak kampanya postunun altına doğru cevabı veren 1. (bir) ve 1000. (bininci) kişiler hediyeye hak kazanacaktır. Doğru cevap sayısı 1000'e ulaşmaz ise, 1000'e en yakın olan doğru cevap dikkate alınacaktır. 1. ve 1000. kişinin tespit edilmesinde Somera verileri esas alınacaktır.

• Kazananlar açıklandıktan sonra, özel mesaj yoluyla kazanan katılımcıların iletişim ve adres bilgileri istenecektir. Kazanan katılımcıların hediyeyi alabilmesi için iletişim bilgilerini iletmesi gerekmektedir. Kampanya kapsamında ödül kazandığı kendisine bildirilen katılımcı, mesajın gönderildiği tarihten itibaren 3 gün içerisinde adres ve iletişim bilgisini iletmek zorundadır. Aksi durumda ödül teslim yükümlülüğü kalkar.

• Katılımcı, kampanyaya katılmakla, isim, soyad, adres, telefon gibi kişisel bilgilerini paylaşmayı kabul eder. Bu bilgiler hediyelerin kazanan kişilere ulaştırılması için kullanılacaktır. Kişisel bilgiler hediyeler kazananlara ulaştırıldıktan iki yıl sonra silinecektir. Kişisel bilgilerin silinmesi talep edildiği takdirde iki yıldan daha erken silinecektir.

• Kazanılan hediyelerin ulaştırılması Türkiye ile sınırlıdır. Hediye kargo yoluyla talihlinin vereceği adrese gönderilir.

• Kampanya ile ilgili Twitter ve Instagram sorumluluk kabul etmez. Twitter ve Instagram kullanımları mecraların kendi kullanım koşullarına tabidir.

• Bu kampanya Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü Karşılığı Nakit Olmayan Piyangolar ve Çekilişler Hakkında Yönetmelik kapsamı dışındadır.

• Katılımcılar showtv.com.tr’de yer alan kullanım koşullarına uymayı peşinen kabul eder.

• AKS TELEVİZYON REKLAMCILIK VE FİLMCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. kampanyayı sebep göstermeksizin sonlandırma, kampanya kurgusu ve katılım koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.