Asla Vazgeçmem / 5. Bölüm

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi “Asla Vazgeçmem”, beşinci bölümüyle izleyicileriyle buluşuyor. Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği dizi, sürpriz gelişmelerle dolu yeni bölümüyle bu akşam Show TV ekranında olacak.

 

“Asla Vazgeçmem”’in beşinci bölümünde; Memleketten gelen Cemal’in Nur’la imam nikahlı olduğunu iddia etmesi Yiğit’i altüst eder. Kıskançlığın pençesinde aşka karşı iyice hoyratlaşan Yiğit, bir yandan her yerde Cemal’i ararken diğer yandan kalbine düşen şüphe ile kıvranır.

 

Nur ise, Yiğit’in gösterdiği güvensizlik karşısında hayatının en korkunç anılarını onunla paylaşamadan sessizliğe gömülür. Yiğit’in Nur için yaptıkları gün be gün İclal’in dikkatini çeker. İclal, artık Yiğit ve Nur’la ilgili istim üstündedir. Öte yandan, Cemal’in iddiası, Nur ve Yiğit için büyük bir güven testine dönüşmüştür. Hırçın aşıkların yaralı kalpleri bu testten sağ çıkabilecek mi derken, Aytül ve Nazan’ın planları rayından çıkar ve çiftlik bir anda can pazarına döner...

 

“Asla Vazgeçmem”’de başrolleri; Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda Nihat Durak’ın oturduğu dizide, Şafak Pekdemir, Ayşegül Günay, Eren Hacısalihoğlu, Tugay Mercan, Yonca Cevher, Ümit Yesin, Hülya Gülşen Irmak, Yağızkan Dikmen, Ömer Karasu ve Poyraz Bayramoğlu rol alıyor. 

 

 


 

BÖLÜMLER