Asla Vazgeçmem 12. Bölüm

YİĞİT ORTALIĞI BİRBİRİNE KATIYOR !
Show TV’nin fenomen dizisi “Asla Vazgeçmem”,heyecan dolu bir bölümle izleyicileriyle buluşacak. Gold Film imzalı dizi, sürpriz gelişmeleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek.
 

“Asla Vazgeçmem”’in bu bölümünde; Nur’u billboardlarda görmesiyle neye uğradığını şaşıran Yiğit küplere biner. Yiğit’in akıl almaz tepkileri ile billboard olayı büyürken Elmas’ın tuzağı tıkır tıkır işler.  Nur Yiğit’e kendini savunmaya çalışırken oluşan bir yanlış anlama ile aşıkların arasında tansiyon iyice yükselir.
 
Diğer yanda hafızası yerine gelen İclal hatırladıklarının acısıyla boğuşmaktadır. Yiğit’in boşanmak istediğini hatırlamak İclal’in dünyasını başına yıkar. Yiğit ve Nur cephesinde ise Yiğit’in dinmek bilmeyen öfkesi yüzünden sular durulmaz. Elmas, aşıklara son bir darbe daha vurmaya hazırlanırken Yiğit ve Nur’u büyük bir sürpriz beklemektedir.

 
Yönetmenliğini Aysun Akyüz’ün üstlendiği “Asla Vazgeçmem”de başrolleri, Tolgahan Sayışman (Yiğit) ve Amine Gülşe (Nur) paylaşıyor. Dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Şafak Pekdemir (İclal), Ayşegül Günay (Aytül), Tugay Mercan (Cahit), Yonca Cevher (Nazan), Ümit Yesin (Tayyar), Hülya Gülşen Irmak (Hafize), Tuğçe Kumral (Elmas), Yağızkan Dikmen (Emin), Poyraz Bayramoğlu (Mert) ve Hakan Dinçkol (Fırat) rol alıyor.

BÖLÜMLER