Sevilen oyuncu Tolga Sarıtaş yeni projesi Arıza hakında konuştu!

Güncelleme: 12 Eylül 2020 Cumartesi, 11:39:59

Senaryonun kendisini etkilediğini söyleyen oyuncu Arıza için "İlk okuyuşta aşk" dedi!

Show TV’nin heyecanla beklenen yeni dizisi, O3 Medya imzasını taşıyan, başrollerini Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın paylaştığı Arıza yarın akşam başlıyor. Dizinin başarılı başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş, karakteri Ali Rıza’yı ve “Arıza”da izleyiciyi nelerin beklediğini anlattı.

Senaryoyu okuduğunda projeye dair hissettiklerini Sarıtaş, şu sözlerle ifade etti: “Okuduğumda kalbim daha hızlı atmaya başlıyorsa, etkilenmişim demektir. Aşık olmak gibi, gözüne kaşına saçına aşık olmazsın O’na aşık olursun. Senaryo ve hikayeye yaklaşımım bu yönde oluyor ve her şey doğalında gelişiyor. İlk okuyuşta aşk diyebilirim."

Yeni karakteri Ali Rıza’yı ise şöyle anlattı: ”Kendi doğruları olan, onurlu, hayatta en çok ailesine değer veren bir adam Ali Rıza. Ailesini korumak için neredeyse kendinden vazgeçmiş.”

Hikayede ise izleyiciyi en çok hayata tutunma mücadelesinin çekeceğini belirtti: “Hayat sizi ne kadar zorlarsa zorlasın eğer vazgeçmezseniz hayata tutunmanın mümkün olduğunu anlatıyor Arıza. Güçlülerin o kadar da yenilmez olmadığını, yüreği sevgi dolu insanların zorbalığı nasıl yendiğini anlatıyoruz. Ailesine, dostlarına, aşık olduğu kadına duyduğu sevgi Ali Rıza’nın bu zorlu yolculuktaki en kuvvetli silahı olacak.”

Güçlü isimleri, nefes kesen hikayesi ile Arıza yarın akşam Show TV’de!