Çukur Son Bölüm Canlı İzle (56. Bölüm)

Güncelleme: 12 Mart 2019 Salı, 09:25:24

Çukur dizisinin 2 sezon 23. bölümünü (56. bölüm) sayfamızdan canlı olarak  izleyin

Çukur Son Bölümünü Canlı İzleyin!

Çukur'un son bölümünü (Çukur 56. bölüm) sayfamızdan canlı olarak izleyin. 

Çukur'un 56. Bölümünde Neler Olacak?

Çukur’da sular durulmuyor. En yakını olan Mahsun’la yolları ayrılan Çeto, tek başına Koçovalılar’dan intikam almaya çalışacak. Çeto’nun zayıf düşmesinden faydalanmak isteyen Cumali, Karakuzular’a son darbeyi vurmak için kendi planını yapacak. Cumali’nin Meke sayesinde ulaştığı önemli bir sır, Çeto’yu Koçovalılar karşısında zor durumda bırakacak.

Baykal adının yeniden ortaya çıkması kafaları karıştıracak. Bu sırada Selim ve Sena, Mahsun’un geçmişiyle ilgili daha fazla bilgiye ulaşacak. Akşın ile Celasun’un düğününün ardından Çukur 56. bölümde sürpriz bir düğün gerçekleşecek. Geçmişte yaşanan büyük saldırının yaraları hala kapanmamışken bu düğünde yaşanacaklar ekran başındakilerde merak uyandıracak.

 

 

 

 

Çukur'da Geçen Hafta Çeto ve Mahsun Yüzleşti!

‘Çukur’un 55. bölümünde final sahnesinde Mahsun ve Çeto, Çukur’da mahalle kahvesinin önünde karşı karşıya geldi. Mahsun, Yamaç’ın verdiği dosyadaki bilgilerin doğruluğunu araştırırken, Çeto da önceden önlemini alarak Mahsun’un gerçekleri öğrenmesini engelledi. İşin peşini bırakmayan Selim, çok önemli bir delile ulaştı. Yamaç da planını harekete geçirerek bu delili Mahsun’la paylaştı. Öğrendiği şoke edici gerçek karşısında öfkeden deliye dönen Mahsun, soluğu Çeto’nun karşısında aldı. Koçovalılar bu anları mahallede keyifle izlerken, Mahsun’un “Ben yokum artık Çeto!” sözü ikilinin yolları tamamen ayrıldı mı sorusunu akıllara getirdi. Çeto ile Mahsun arasında yaşanacaklar ve Çeto’nun, Koçovalılar’ın bu hamlesi karşısında ne yapacağı merakla beklenecek.

 


MEDET VURULDU!

Koçovalılar ile Karakuzuların mücadelesi sırasında Çeto’nun arkasından gelerek ona silah doğrultan Medet, Çeto’yu vurmak üzereyken başka bir kurşunun hedefi oldu. Vartolu, bu anlarda Medet’in Çeto’yu vurduğunu düşünürken, Yamaç’ın “Salih, tabanca değil bu!” sözü üzerine hemen Medet’in yanına koştu. Kardeşim dediği Medet’i yaralı bir şekilde bulan Vartolu, yeni bir yıkım yaşadı. Tansiyonun yükseldiği bu dakikaların ardından Medet’in kendine gelmesi herkese rahat bir nefes aldırdı.

Bölümde Sultan’ın Yıldız’a olan sert tepkisi ve Cumali’nin Yıldız’a evlilik teklifi ettiği anlar çok konuşuldu. Yıldız karakterine hayat veren Gökşen Ateş’in ‘Annem’ şarkısını yorumlaması da sosyal medyada övgü dolu yorumlar aldı.


Çukur'un 2. Sezon 23. Bölümünden İlk Sahne yayınlandı.



Sayfamızdan Çukur son bölümü tek parça olarak canlı izleyebilir veya diğer bölümlere göz atabilirsiniz.