Zeynep, Kadir'i nereden tanıyor?

Güncelleme: 25 Kasım 2018 Pazar, 17:48:25

‘Çarpışma’nın, Perşembe akşamı yayınlanan ilk bölümünün final sahnesi birçok soru işareti ile kapandı. 

ÇARPIŞMA’NIN MERAK UYANDIRAN SORUSU: ZEYNEP, KADİR’İ NEREDEN TANIYOR? 

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı, başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk gibi birbirinden önemli isimlerin yer aldığı yeni dizisi ‘Çarpışma’nın, Perşembe akşamı yayınlanan ilk bölümünün final sahnesi birçok soru işareti ile kapandı. 

ÇARPIŞMA’NIN 1. BÖLÜM FİNAL SAHNESİNDE NELER YAŞANDI?

Karısını ve kızını canlı bomba saldırısında kaybettikten sonra, yaşadığı acıyla hayatından vazgeçme noktasına gelen Kadir, kızını kurtarmak için art arda suç işleyen Zeynep, bir kadını bıçakladığı için büyük pişmanlık yaşayan Kerem ve yaralı halde hastaneye ulaşmaya çalışan Cemre’nin kullandıkları arabalar birbirleriyle çarpıştı. Kaza sonrası sadece Zeynep kendine geldi. Zeynep gözlerini açtığında çarpıştıkları arabadaki Kadir’i gördü ve büyük bir şaşkınlıkla ‘Kadir!’ diye seslendi.

2. BÖLÜMDE HEYECAN DAHA DA ARTIYOR!

Zeynep, Kadir’i nereden tanıyor? Kadir, Zeynep, Kerem ve Cemre’nin karıştıkları kaza, onların hayatlarını nasıl etkileyecek? Tüm bu sorular ve daha fazlası ‘Çarpışma’nın 29 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de ekrana gelecek 2. bölümünde yanıt bulacak. Heyecanın daha da artacağı ve yine nefeslerin tutularak izleneceği yeni bölümde, birbirinde çarpıcı gelişmeler yaşanacak.