Gülperi'nin çok konuşulan çocukları!

Güncelleme: 12 Ekim 2018 Cuma, 17:49:30

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı "Gülperi" dizisinin genç oyuncuları başarılı performanslarıyla çok konuşuluyor.

Show TV’de ekrana gelen, yapımını Tims&B'nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı "Gülperi" dizisinin genç oyuncuları başarılı performanslarıyla çok konuşuluyor.

Dizide anneleri Gülperi'ye (Nurgül Yeşilçay), dedelerinin oynadığı oyunlarla düşman edilen üç kardeşi canlandıran Burak Dakak (Hasan), Aleyna Özgeçen (Bedriye) ve çocuk oyuncu Emir Özyakışır (Can) her bölüm başarılı oyunculuklarıyla ekran başındakileri adeta mest ediyor. Rollerine aylar öncesinden oyuncu ve şive koçu ile çalışmaya başlayan oyuncular yetenekleriyle son günlerin gündem konusu oldu.

 

 

Hasan karakterine hayat veren 20 yaşındaki genç oyuncu Burak Dakak Muhteşem Yüzyıl "Kösem" dizisiyle tanındı. Gülperi'de annesine duyduğu nefretle bir çok hata yapan Hasan karakterine hayat veren Dakak'ın yıldızı bu dönem Gülperi ile parladı. Dizide Bedriye karakterini canlandıran Aleyna Özgeçen ise ilk kez bir dizi için kamera karşısına geçti. 16 yaşındaki genç yıldız, oyunculuğu kadar güzelliğiyle de dikkat çekiyor.

 

 

Gülperi'de Can karakterini canlandıran çocuk oyuncu Emir Özyakışır ise başarılı oyunculuğuyla izleyenlerin göz bebeği oldu. Duygusal sahneleriyle izleyenleri gözyaşlarına boğan Emir de ilk kez Gülperi ile ekrana geliyor. İlkokul ikinci sınıfta okuyan 8 yaşındaki Emir rolüne her bölüm yanında olan çocuk oyuncu koçu, şive koçu ve pedagog desteğiyle hazırlanıyor.

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın, yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği Gülperi bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!