''Oğlun yaşıyor İdris Koçovalı!''

Güncelleme: 16 Ocak 2018 Salı, 11:54:32

Çukur, 15 Ocak akşamı yayınlanan heyecan dolu 12. Bölümüyle reyting sıralamasında zirveye oturdu. ‘Çukur’, AB’de 10,73 izlenme oranı (rating), 24,04 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 11,40 izlenme oranı (rating), 23,87 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi.

Ay Yapım imzalı Show TV’de ekrana gelen Çukur’un dün akşam ekrana gelen bölümünde sular bir an bile durulmadı. Final sahnesinde Vartolu’nun üvey babası Kasım’ın İdris’i arayıp Mihriban’dan olan oğlunun yaşadığını söylediği an büyük bir gizem perdesini araladı. Çukur, heyecan dolu bölümüyle reytinglerde yine birinciliğe yerleşerek zirveye adını yazdırdı.

Pazartesi akşamları zirveye adını yazdıran Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde final sahnesi ekran başındakileri soluksuz bıraktı. Geçtiğimiz hafta cezaevindeki Kasım’dan gelen mektupla bir oğlu olduğunu öğrenen İdris, Emmi ve Paşa’nın da yardımıyla onun peşine düştü. Önce oğlunun yıllar önce öldüğü bilgisini alan İdris, final sahnesinde ise aldığı telefonla hayatının en büyük şokunu yaşadı. Kasım’ın, “Daha iki gün önce konuştum, gayet canlıydı. Bana bu telefonu oğlun hediye etti. Salih yaşıyor İdris Koçovalı” dediği an tüm dengeler yeniden alt üst oldu. Ekran başındakiler “İdris Koçovalı, oğluyla yüzleşecek mi?” sorusunun cevabını büyük bir merakla bekleyecek.

Çukur, dün akşam yayınlanan heyecan dolu bölümüyle reyting sıralamasında zirveye oturdu. ‘Çukur’, AB’de 10,73 izlenme oranı (rating), 24,04 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 11,40 izlenme oranı (rating), 23,87 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Çukur'un merakla beklenen 12. bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #benimleoyunoynama etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #benimleoyunoynama Twitter'ın Türkiye gündeminde 9 saat 55 dakika, dünyada 1 saat 10 dakika TT listesinde kaldı. Birbirinden özel yorumların geldiği sosyal medyada izleyicilerin en çok ilgisini çeken bölüm, Yamaç’ın Baykal’a Beyefendi’yi sorduğu sahne oldu. Çukur, Somera’nın reyting analizine göre 15 Ocak Pazartesi günü sosyal medyada en çok konuşulan programlar sıralamasında birinci oldu.

SENA, YAMAÇ VE KOÇOVALI AİLESİ İÇİN HAYATINI TEHLİKEYE ATTI!

Avukat Nazım’dan, Sena’nın kendisinden boşanmak istediğini öğrenen Yamaç deliye dönerek soluğu Sena’nın karşısında aldı. Aşıklar geri dönüşü olmayan bir yol ayrımına sürüklenirken, ailesini tuzağa düşüren Münir ile Beyefendi’nin peşine düşen Yamaç’ın yardımına hiç beklemediği bir anda Sena koştu. Sena Yamaç için hayatını tehlikeye atarken, Selim’in etrafındaki çember ise gittikçe daraldı. Yamaç ile Selim’in yüzleşmesi tansiyonu yükseltti.

Çukur’un yeni bölümünden yayınlanan ilk sahnede Vartolu’nun, Yamaç’ın imzaladığı evrakları göstererek ona son ödeme tarihinin geçtiğini söylediği an Yamaç büyük şaşkınlık yaşadı. Yamaç’ın bu durum karşısındaki hamlesinin ne olacağı şimdiden heyecan yarattı.

Çukur’un merakla beklenen 13. bölümü 22 Ocak Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de!

 

İşte "Çukur"un 13. bölümünden ilk sahne!