İdris Koçovalı gözlerini açtı!

Güncelleme: 12 Mayıs 2021 Çarşamba, 11:17:55

Çukur’un 3. Bölüm finalinde İdris Koçovalı, hayata geri döndü.

BABA-OĞUL KARŞILAŞMASINDA NEFESLER TUTULACAK!

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un dün akşam ekrana gelen bölümün finalinde İdris Koçovalı, hayata geri döndü. Oğlu Yamaç’ı yıllar sonra yeniden evinde görecek olan İdris’in tepkisi büyük bir merakla beklenecek. Baba-oğul karşılaşmasında ise nefesler tutulacak.

Ekran başındakileri soluksuz bir serüvenin tam kalbine çeken Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünün final sahnesi heyecanı doruk noktasına çıkardı. İdris Koçovalı’nın gözlerini açtığı an, akıllarda o büyük soru işaretini yarattı: “İdris, oğlu Yamaç’ı yıllar sonra evinde gördüğünde nasıl bir tepki verecek?”. İdris ile Yamaç’ın çok konuşulacak yüzleşmesinde nefesler tutulacak.



Bölümde Selim’in türkü söylediği an izleyicileri derinden etkilerken, bu sırada o ana kadar dimdik duran Sultan’ın gözyaşlarına teslim olması ve Yamaç’ın annesine sarıldığı duygusal anlar ekran başındakileri de gözyaşlarına boğdu. Yamaç’ın, Sena’ya şiir okuduğu romantik dakikalar ise izleyicilerin ayaklarını yerden kesti. İlk bölümde efsanevi müzisyen Erkin Koray’a saygı duruşunda bulunan Çukur’, bu bölümde genç yaşta kaybettiğimiz dâhi müzisyen Yavuz Çetin’e saygı duruşunda bulunarak Çetin’in ‘Yaşamak İstemem’ adlı şarkısına yer verdi.

Merakla beklenen üçüncü bölümün başlamasıyla birlikte #savaşmıbarışmı etiketi ile Twitter’da izleyiciler, etiket üzerinden yorumlarını paylaştı. Birbirinden özel yorumların geldiği sosyal medyada izleyicilerin en çok ilgisini çeken bölüm, Yamaç’ın öfkesini dindirmek için Yavuz Çetin şarkısını dinlediği sahne oldu.

YAMAÇ İLE VARTOLU KARŞI KARŞIYA!


Kahraman’ın cenazesinin ardından tüm mahallelinin, İdris’in yokluğunda Çukur mahallesinin kontrolünü devralan Yamaç’ın elini öptüğü an bölüme damgasını vurdu. Yamaç ve Vartolu’nun, Çukur’un en tehlikeli adamlarından Baykal’ın (Burak Sergen) şahitliğinde karşı karşıya geldiği dakikalarda gözler iki tarafa çevrildi. İkili, ateşkes sağlanmış gibi gözükse de suların durulmayacağının sinyallerini de verdi. Vartolu’nun Çukur’daki geçmişinden küçük ipuçları sunan sahne ise büyük merak uyandırdı.

Sultan tarafından istenmeyen kişi olarak görülen Sena ile Sultan arasındaki söz düellosu ise tansiyonu yükseltti. “Oğlum bir hata yaptı. Yıllardır bizden ayrı yaşadı ama şimdi döndü. Fazla uzun sürmez, o yüzden kendini alıştır. Sonra çok üzülürsün” diyen Sultan’a aynı sertlikte karşılık veren Sena, gerilimi artırdı.

Yeni bölümden ekrana gelen ilk sahne izleyicileri Yamaç ile İdris arasındaki gerginliğin geçmişteki köklerine götürdü. İdris’in “Benimle uğraşacaksan benim kadar güçlü olacaksın” sözleriyle Yamaç’a meydan okuduğu an, baba oğul arasında yaşanacak fırtınalı günlerin habercisi oldu.

Çukur’un merakla beklenen dördüncü bölümü 13 Kasım Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de!