İçerde'den akıllara kazınacak bölüm!

Güncelleme: 29 Ocak 2017 Pazar, 10:12:58

Oyun içinde oyun devam ediyor! Ay Yapım imzalı İçerde'nin yeni bölümü unutulmaz anlara sahne olacak.

Oyun içinde oyun devam ediyor! Ay Yapım imzalı İçerde'nin yeni bölümü unutulmaz anlara sahne olacak. Her karakterin dünyasında yeni yolların açılacağı bölüm unutulmaz bölümler arasına girecek. 

İşte fenomen haline gelen karakterleri yeni bölümde bekleyen gelişmelerden ipuçları;
Sarp;
Kardeşi Umut'u bulmak için polisken mafya içine sızan Sarp yeni bölümde yol ayrımına gelecek. Kebapçı Celal'in sonunu getirmek için aldığı gizli görevi annesi Füsun'dan şimdiye dek saklamayı başaran Sarp yeni bölümde büyük tehdit altında kalacak. Füsun'un lokantasının taranması Sarp için milat olacak. Yaşadıklarını sorgulayan Sarp, annesinin yaşadığı üzüntü ve hayati tehlikeden dolayı tüm gerçekleri ona anlatacak mı?

Mert;
Kebapçı Celal'in Polis Teşkilatı'ndaki adamı, hayattaki tek amacı ailesini bulmak olan Mert yeni bölümde öfke krizi geçirecek. Mert, ailesi hakkında tek bilgi sahibi kişi olan Coşkun'u Sarp'ın öldürmesiyle büyük yıkım yaşayacak. Mert'in yaşayacağı duygusal anların ekrana geleceği bölümde iki kardeş karşı karşıya gelecek. Sarp'ın kendisinden hayatını aldığına inanan Mert, ondan intikam almak isteyecek. Kardeş olduklarından habersiz birbirlerine silahlarına doğrultacak olan Sarp ve Mert'in büyük yüzleşmesinde acaba hangi gerçekler ortaya çıkacak?

Coşkun;
Celal'in verdiği ölüm emrinden Sarp sayesinde kurtulmayı başaran Coşkun yeni bölümde hafıza kaybı yaşayacak. Sarp'ın kendisine gelmesi için sabırsızlıkla bekleyeceği bölümde Coşkun yeni bölümde oyunlarına devam edebilecek mi ?

Melek;

Celal'i hayatından çıkarmaya karar veren Melek yeni bölümde ailesinin peşine düşecek. Mert'in yardımıyla bir teyzesi olduğunu öğrenen Melek yeni hayatına adım atmak isteyecek. Celal'in öz babası olması, ardından annesinin katilinin Celal olduğunu öğrenmesiyle dünyası yıkılan Melek, teyzesi Hülya'nın kapısını çaldığında ailesiyle ilgili ne gibi bilgiler öğrenecek?

Celal;
Melek'in evden gitmesiyle büyük darbe alacak olan Celal, kızını ikna etmesi için Sarp'ı görevlendirecek. Coşkun'u öldü bilen Celal, Yaşar'ın sonunu hazırlamak için düğmeye basacak. En güvenilir adamı
Davut'u Yaşar'ın peşine salan Celal, amacına ulaşabilecek mi?

Yusuf Müdür;
Sarp'la eski günlerine dönen Yusuf Müdür yeni bölümde bir oğlu olduğunu öğrenecek. Eski eşi Serap'ın yardım için tekrar Yusuf'un kapısını çalacağı bölümde Yusuf oğlunun tehlikeli sularda yüzdüğünü öğrenecek. Yusuf Müdür, oğlu Gökhan'ın hayatı için Sarp'tan yardım isteyecek.

Ay Yapım imzalı, ekranların fenomen dizisi İçerde çok konuşulacak yeni bölümüyle 30 Ocak Pazartesi akşamı Show TV'de ekrana gelecek.