Ezra 2. Bölüm 1. Fragmanı / Yarın 20.00

Yapımcılığını Leo Media Company’nin üstlendiği heyecan, macera ve aşk dolu ‘Ezra’ yeni bölümüyle yarın akşam Show TV’de!


“Bazen en büyük düşmanın, sana kaderini getirir”


Gazzeli genç bir kızın hayatının konu edildiği Ezra’nın 2. bölümünde; Tek Tabanca Mustafa ve arkadaşları, Organize Suç Örgütü lideri Çahangir Hüseyinov’a suçüstü yapmak için, kaçak altın kuryesi kılığına girerler. Çahangir, Libyalı gerillalardan satın aldığı Gazzeli mülteci kız Ezra’yı da otele getirmiştir. Mustafa ile Ezra’nın yolları tam bu noktada kesişir. Bu sırada Ezra da, otelden kaçmanın bir yolunu bulur ve Çahangir’in elinden kurtulur. Mustafa, yolda bir kez daha Ezra’yı görünce, peşine düşer, onu durdurup Çahangir hakkında bilgi almak ister. Ancak, Ezra da, Mustafa’yı Çahangir’in adamlarından biri sanınca, ondan kaçar. Çahangir, bir yandan; Mustafa, diğer yandan, Ezra’yı aramaya başlarlar. Mustafa’nın amacı, Çahangir’den önce Ezra’yı bulmaktır. Çahangir ise, Ezra’nın kaçmasına çok öfkelenmiş, bu durumu kendisine yedirememiştir. Ezra’yı bulmayı kendisine bir takıntı yapar.

 

Yönetmenliği ve senaristliğini Tayfun Güneyer’in yaptığı; Show TV’nin en iddialı projelerinden birisi olan Ezra heyecan ve aksiyon dolu 2. bölümüyle Show TV’de!


Ezra’nın oyuncu kadrosunda ise Rüveyda Öksüz, Yusuf Çim, İsmail Filiz, Asuman Dabak, Nurana Bagieva, Serkan Şenalp, Zeynep Koltuk, Doğukan Polat, Birgül Kükrer, Gökhan Bekletenler ve Rami Narin yer alıyor.

 

“Ezra”, yarın akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!