Ezra 8. Fragman / Bu Akşam 20.00

Yapımcılığını Leo Media Company’nin üstlendiği heyecan, macera ve aşk dolu ‘Ezra’ Show TV ekranlarında bu akşam ilk kez izleyicileriyle buluşacak.

 

Gazzeli genç bir kızın hayatının konu edildiği Ezra’nın ilk bölümünde; Yıllar önce yetimhanede kaybettiği kardeşini aramaktan hiç vazgeçmeyen Gazzeli Ezra, yıllar sonra şans eseri kardeşinin izini İtalya'da bulunca, bir mülteci teknesiyle umuda doğru sonunu bilmediği bir yolculuğa çıkar. Ateş altında kalan tekneden son anda kurtulur ve yine kendisi gibi bir Gazze çocuğu olan küçük İbo'yu da kurtarır. Akdeniz'de umutsuzca sürüklenirken Libyalı direnişçiler tarafından bulunan Ezra ve İbo'nun kaderi, silah kaçakçısı ve azılı bir suç şebekesi lideri olan Çahangir Hüseyinov tarafından bulunduktan sonra değişecektir. Azeri asıllı bir suç makinesi olan Çahangir Hüseyinov, Libyalı direnişçilere silah satarken Ezra'yı görüp kızdan çok etkilenir, Ezra ve İbo'yu alıp İstanbul'a getirir. "Tek Tabanca" lakaplı başkomiser Mustafa ile cabbar ve genç polislerden oluşan ekibi, Çahangir'i ait olduğu hapishaneye geri tıkmak için hemen çalışmaya başlarlar. Mustafa ve Çahangir, birbirlerini bitirmek için karşılıklı yemin ederler.

 

Başkomiser "Tek Tabanca" Mustafa ve Çahangir Hüseyinov, birbirlerini bitirmek için ettikleri intikam yemininden sonra bir kez daha Arap kızı Ezra için karşı karşıya geleceklerdir.

 

Yönetmenliği ve senaristliğini Tayfun Güneyer’in yaptığı; Show TV’nin en iddialı projelerinden birisi olan Ezra ilk bölümüyle bu akşam seyircisiyle buluşuyor!

 

Ezra’nın oyuncu kadrosunda ise Rüveyda Öksüz, Yusuf Çim, İsmail Filiz, Asuman Dabak, Nurana Bagieva, Serkan Şenalp, Zeynep Koltuk, Doğukan Polat, Birgül Kükrer, Gökhan Bekletenler ve Rami Narin yer alıyor.

 

“Ezra”, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de başlıyor!