Pelin Karahan'la Nefis Tarifler 232. Bölümünde; Pelin Karahan, Sevgi Özenç ile El Açması Gül Tatlısı yapımını gösterdi.
Malzemeler;
Hamuru İçin;
1 çay bardağı su
1 çay bardağı ayçiçek yağı
1 adet yumurta
3 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı sirke
yarım çay kaşığı tuz
aldığı kadar un
İçi İçin;
2 su bardağı ceviz içi
Şerbeti İçin;
5 su bardağı toz şeker
6 su bardağı su
bir kaç damla limon suyu
Hamurları Açmak İçmik;
mısır nişastası
Üzeri İçin;
250 gr bitkisel margarin
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.