Pelin Karahan, Kübra Yılmaz Tokmak ile hafif ve güzel bir lezzet olan Kadayıf Çanağında Muhallebi tatlısının tarifini gösterdi.
Malzemeler;
Yarım kilo taze kadayıf
1 çay bardağı ayçiçek yağı
125 gr bitkisel margarin
Muhallebisi İçin;
2 su bardağı süt
2 adet yumurta
1,5 çay bardağı şeker
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı nişasta
Şerbeti İçin;
2 su bardağı toz şeker
2 su bardağı su
Bir kaç damla limon suyu
Süslemek İçin;
File antep fıstığı
Çilek
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.