Güldüy Güldüy Show Çocuk 9. Bölüm Fotoğrafları

Deterjandan çıkan bedava bilet ile ilk kez tiyatroya giden Hüseyin, çevresindekileri neden rahatsız ediyor? Diğer izleyiciler ve sahnede Romeo ve Juliet oynamaya çalışan Burcu ve Hamza nelere maruz kalacak?

Sempatikleri ve yetenekleriyle kısa zamanda herkesin gönlünde taht kuran Güldüy Güldüy Show Çocuk yeni bölümüyle seyirciyi yine ekrana kilitleyecek. Sunucu koltuğunda Ezo Sunal’ın oturduğu Güldüy Güldüy Show Çocuk’un bu haftaki konukları Metin Şentürk, Merve Özbey, Güldür Güldür Show’dan Kıvanç Baran Aslan ve Belçika’da ülkemizi temsil eden Laçin Akyol keman performansı ile sahnede olacak.

Daha önce annesi ve arkadaşlarına internet öğretmeye çalışan Hüseyin'i bu sefer çok daha zor bi görev bekliyor… Ormanlık alanda kapıcı Bahadır ile mahsur kalan Hüseyin kendisini almaya gelmesi için annesi Sinem ve arkadaşları Aysel ve Mehtap'a bu kez araba kullanmayı öğretmek zorunda.

Eşi Yeter'in zoruyla yoga kursuna gitmek zorunda kalan Bilal, yoga yapmayı sevecek mi? Ünlü yogi İsmail ve hocası İbrahim yoga sevgisini Bilal'e aşılamayı becerebilecek mi? 

6 adımda metrobüse binmenin yollarını inceleyen Güldüy Güldüy Show Çocuk araştırma ekibi, hangi maddeleri belirleyecek? Babası ile birlikte maça gidebilmek için metrobüs yolunu aşması gereken Hüseyin, kokan adam, durmadan iten yolcu, boş yer arayan yaşlı teyze ve tuhaf şoför gibi sorunları nasıl aşacak? 

Rapunzel masalını bi de Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibinden izleyin! Neden bahçıvan Şevket ve karısı, kızları Rapunzel'i komşuları olan iki cadıya veriyor? Rapunzel ile tanışan Prens Bilal onu mahkum olduğu kaleden kurtarabilecek mi?