Güldüy Güldüy Show Çocuk 8. Bölüm Fotoğrafları

Birbirinden başarılı konukları, kahkaha dolu skeçleriyle Güldüy Güldüy Show Çocuk yine dopdolu bir programla ekranda! Türk pop müziğinin başarılı sanatçısı Yonca Evcimik, bu sefer çocuklar ile sahnede. Kahkahaların eksik olmadığı çekimde Yonca Evcimik sevilen şarkıları ile de renk katacak. Güldür Güldür Show’un sevilen oyuncusu Özgün Aydın ise Çocuklar ile 6 adımda doğum günü partisine dahil skecinde izleyenleri güldürecek. 

 

Damadının yakın davranışlarından bunalan Bilal, İbrahim'in kalbini kırmadan durumu anlatabilecek mi? Bilal'in ailesi durumdan nasıl etkileniyor olacak? Bilal'in yeni damat adayı Bahadır'a daha iyi davrandığını fark eden İbrahim nasıl bir tepki verecek? 

 

Uzun yıllar yurtdışında kalan ve kız arkadaşı ile ailesini tanıştırmak için ülkeye dönen İbrahim'i nasıl bir sürpriz bekliyor? İbrahim'in annesi Aysel, kardeşi yeter ve babası İsmail izledikleri dizi ve programlardan etkilenirse neler olur? İbrahim kız arkadaşına ailesinin tuhaf davranışlarını açıklayabilecek mi? 6 adımda Hüseyin doğum gününü evde arkadaşları ile kutlamak isterse neler yaşanır? Hüseyin'in dayısı Özgün Aydın aniden partiye gelirse neler olur? Hüseyin'in sorunsuz bir parti için uyması gereken kurallar neler?

 

Bir konakta bahçıvan olarak çalışmaya başlayan Şevket ile evin beyi İbrahim ve eşi Yeter nasıl anlaşıyor? Fazla alıngan ve narin bir yapıya sahip olan Şevket diğer bahçıvan Mesut ile nasıl arası nasıl? 

 

 

 

 

 

Ehliyet almaya giden Yeter ve Mehtap karşılarına çıkan memurlar İbrahim, Bilal ve Şevket'i aşıp ehliyet almayı başarabilecek mi? Memurlar kızların işini neden bu kadar zorlaştırıyor? 

Güldüy Güldüy Show Çocuk yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de Show TV'de!

Güldüy Güldüy Show Çocuk yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de Show TV'de!