İlişki Durumu: Evli'nin karakterlerini tanıyalım

CAN TEKİN(BERK OKTAY): Türkiye’nin en önemli oyuncularından. Yakışıklı, sempatik ve egosu yüksek biri. Sahte hayatın içinde kendini bulmaya çalışırken Ayşegül’le tanışır ve yepyeni bir Can Tekin doğar.

AYŞEGÜL(SEREN ŞİRİNCE) : Anne ve babasını erken yaşta kaybedip hayatta yapayalnız kalmasına rağmen içindeki yaşam sevincini hiç kaybetmemiş, hareketli sevimli bir genç kız. Hayatının en büyük şansı ve şansızlığı olan Can ile tanışması ve ona aşık olmasıdır.

MEDİHA(NURSELİ İDİZ): Can’ın annesi… Kocası tarafından aldatılıp terk edildikten sonra kendi içinde gelgitler yaşamaya başlamış, entrika ve kaostan beslenen bir kadın. Tüm bunlara rağmen sevimli ve eğlenceli tarafları onu sevilesi biri yapar.

CEYDA(SERENAY AKTAŞ): Ailesinden ayrı yalnız yaşayan, hayal aleminde aşık olduğu ünlü oyuncu Can Tekin’den başka kimseye değer vermeyen biri. Güzel, çekici, zeki…Tüm bu özelliklerini Can’a olan zaafı doğrultusunda kullanmaktan çekinmeyecektir.

ERKUT(ANIL İLTER): Sanat camiası ile içli dışlı bir PR uzmanı. Yaşadıklarının acılaştırdığı, kalbine kötü tohumlar ekilen insanlardan. Yıllar sonra karşısına çıkan Can Tekin’den intikamını almak en büyük amacıdır.