O Bana Çok Benzer 2. Bölüm 2. Kısım

“O Bana Çok Benzer”in konuğu, Türk Pop Müziğinin en ünlü isimlerinden, yıllardır dillerden düşmeyen şarkılara imza atan Demet Akalın. Dilim pizza satan bir işletmede, gelen müşterilere satış yapan Demet Akalın, bir günde ayın elemanı olacak, müşterilerin pizzalarını önce tadıp sonra satarak Demet Akalın olmadığına müşterileri ikna etmeye çalışacak… 

“O Bana Çok Benzer “in konuğu, ünlü haberci İrfan Değirmenci… Bir süpermarketin kasap reyonunda çalışan vejetaryen bir kasap rolüne bürünen İrfan Değirmenci’nin en büyük yardımcısı ise canlı bir tavuk olacak. Et almaya gelen müşterileri bol bol sebze yemeye teşvik eden, canlı tavuğu sayesinde organik yumurtalar satan, vejetaryen olduğu için ete dokunamayan kasap İrfan Değirmenci, bakalım gelen müşterilere İrfan Değirmenci olmadığına ikna edebilecek mi? 

“O bana Çok Benzer”in konuğu, Galatasaray’ın ve milli takımın eski futbolcusu Ümit Karan. Bir spor mağazasında satış görevlisi olan Ümit Karan, patrondan habersiz müşterilere el altından satış yapıp parayı cebine indiren satıcı rolüne girecek. 

“O Bana Çok Benzer “in bir başka ismi ise ünlü oyuncu Nurseli İdiz. Bir gözlük mağazasında çalışacak olan Nurseli İdiz, müşterilere komik göz testi yapacak, oyuncak gözlükleri gerçekmiş gibi satmaya çalışacak ve kendisinin Nurseli olmadığını kanıtlamak için birbirinden komik bahaneler uyduracak.  

“O Bana Çok Benzer”in konuğu oyuncu ve sunucu Seray Sever. Seray Sever, Hindistan’a giderek, orada öğrendiği özel bir formülle, zayıflatan yüz kremi üreten ve bu kremi “Le Cici” markasıyla piyasaya süren girişimci rolüne bürünecek. 

“O Bana Çok Benzer”in sıradaki ismi ise, fantazi müziğin ünlü ismi Dilber Ay. Bir tavukçuda garsonluk yapacak olan Dilber Ay, elleriyle pişirdiği tavukları yine elleriyle müşterilere yedirecek. 

“O Bana Çok Benzer”in ikinci bölümünün son ünlü konuğu ise, şarkıcı ve oyuncu Emel Müftüoğlu… Kına malzemeleri satan bir mağazanın satış görevlisi olan Müftüoğlu, gelen müşterilere, kendi doldurduğunu söylediği kına şarkıları albümünü el altından satmaya çalışacak. Bazı kına kıyafeti modellerini Beren Saat’in ve Meryem Uzerli’nin de oynadıkları dizilerde giydiklerini söyleyerek müşterileri şakalamaya çalışacak.