Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 456. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 456. Bölümünde; 22 gündür haber alınamayan İlknur Asgın’ın annesi Nuray Asgın, Vazgeçme’ye başvurdu. Çaresiz anne damadı Cesur Dalak’ın kızını pazarladığı ve kızının başına bir şey getirmiş olabileceğini söyledi. İlknur'un kardeşi Birsen ve Birsen'in intihar eden eşinin ablası Suat canlı yayına katıldı. Suat'ın mezarlıkta çektiği görüntülerdeki detaylar, İlknur'un öldürülüp oraya gömülmüş olabileceğini düşündürttü.

16 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu, 24 Ocak’ta Bodrum’da esrarengiz bir şekilde evinde ölü bulundu. Anne Turcen Sakallıoğlu ve baba Halil Sakallıoğlu, Vazgeçme’ye başvurdu. Söylediği çelişkili cümleler ile şüphe oklarını kendisine çeviren anne Turcen ve Halil yayına katılmadı. Turcen'in komşusu Hüsamettin için ''katil'' demesi üzerine Hüsamettin yayına katıldı ve iddialara cevap verdi.

Rukiye Öz'ün kızı Nursultan'ın babasının kim olduğunun belirlenmesi için yapılan DNA testi sonucu açıklandı. Didem Arslan Yılmaz, Rukiye'nin kızı Nursultan'ın babasının öldürülen Yılmaz Kılınç olduğunu söyledi. DNA testinin sonucunun açıklanması sonrasında Yılmaz Kılınç'ın oğlu Murat canlı yayına katıldı. Daha önce Rukiye'nin yanlarına gittiği Hatice de yayına katıldı ve Rukiye'nin yanlarında olmadığını söyledi.

ÖNE ÇIKANLAR