Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 418. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 418. Bölümünde; Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Eski eş Rukiye Öz geçtiğimiz haftalarda programı terk ederek kayıplara karışmıştı. Rukiye'nin cezaevi arkadaşı canlı yayına bağlanarak, Rukiye'nin kızını korkutmak istediğinde “Seni Ömer’e veririm” dediğini söyledi. Beraat kararı kaldırılan Rukiye'nin daha önce anlattıklarından yola çıkılarak, "kızının kıyafetlerinde kan var mıydı?" sorusuna yanıt arandı.

8 yıl önce Çorlu’da katıldığı doğum günü partisinde 5. kattan düşerek şüpheli bir şekilde ölen 19 yaşındaki Serpil Kehribar’ın annesi Nihal Kehribar Vazgeçme’ye başvurdu. Acılı anne, Didem Arslan Yılmaz’dan kızının süpheli ölümünün aydınlatılması için yardım istedi. Şüpheli gözüyle bakılan ve Serpil'in öldüğü gün o evde olan Uygun Koldagüç ve ev arkadaşları Burçak Galaza, Demet Öznur, Çilem Koldagüç ve Selma Koldagüç stüdyoda yüzleşti.

Elife Armutlu ve eşi Kaya Armutlu Vazgeçme’ye başvurdu. Oğulları Baran Armantlu’nun kendisinden 20 yaş büyük 3 çocuklu Fatma Hanım ile evlendiğini söyleyen anne ve baba, oğullarını gelinden kurtarmak için Didem Arslan’dan yardım istedi. Oğulları Baran stüdyoya geldi ve eşiyle ilgili iddialara yanıt verdi.

ÖNE ÇIKANLAR