Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 402. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 402. Bölümünde; 27 yıllık eşi 4 çocuğunun annesi Sema Ağaçkıran 8 ay önce Tekirdağ’dan yazlıktan çıktı ve bir daha geri dönmedi. Eşini arayan Tarık Ağaçkıran Vazgeçme’ye başvurdu. Didem Arslan, canlı yayında Sema'nın dilendirildiğine dair gelen ihbarları değerlendirdi.

11 ay önce Tarsus’ta dut ağacının altında ölü bulunan Duran Eren’in kızı Pervin Boz oğlu Doğan Eren Vazgeçme’ye başvurdu. Şüpheli olarak görülen Yadigar Eren ve eşi Mehmet Nazif Eren, stüdyoya geldi. Kayınpederini öldürmekle suçlanan Yadigar, stüdyoda olay gününe dair ayırıntıları anlattı.

Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Suçlanan eski eş Rukiye Öz, geçtiğimiz günlerde suçlamaların ardından programı terk ederek Mersin Silifke'ye dönmüştü. Olay gününe dair ayrıntılar yeniden masaya yatırldı. Işığın sonradan kapatılması akıllara "Rukiye, katilin kaçmasına yardım etti mi?" sorusunu getirdi.

ÖNE ÇIKANLAR