Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 386. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 386. Bölümünde; 5 yıldır haber alınamayan ve geçtiğimiz günlerde öldürüldüğü öğrenilen Azize Atak’ın ablası Tülay Atak ve eniştesi Recep Atak Vazgeçme’ye başvurdu. Şüpheli eş Murat Atak, ilk ifadesinde eşini bir tartışma sonucunda öldürdüğünü söyledi. Bir sonraki ifadesinde ise eşini Abisi Recep ve eşi Tülay’ın öldürdüğünü söyledi. Abla ve enişte stüdyoya gelerek Azize'nin kaybolduğu günün detaylarını anlattı.

Vazgeçme ekibi geçtiğimiz günlerde Sabriye Acan'ın 22 gün boyunca haber alınamayan kızı Cansu Acan'a kavuşturmuştu. Cansu'yu evinde rehin tuttuğu ileri sürülen Ali Borazan'ın şimdi de Özlem'i rehin tuttuğu iddia edildi. Emniyet güçleri Ali'nin evine baskın yaparak Özlem'i kurtardı.

Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Suçlanan eski eş Rukiye Öz'ün abileri İsmail Bacak ve Veli Bacak ilk kez stüdyoya gelerek, canlı yayında akıllardaki soru işaretlerini gidermeye çalıştılar.

ÖNE ÇIKANLAR