Bu Sabah 512. Bölüm

Bu Sabah'ın 512. Bölümünde; 29 Ekim 2023'e iki gün kala haftanın son canlı yayınında Ebru Akel ile Murat Güloğlu, yüzüncü yılını dolduran cumhuriyetimiz için kutlama mesajı verdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Dilan Polat ve eşi Engin Polat'a ait işyerlerinde arama yapılıyor. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı kararı ile dijital materyallere şirketlerdeki dijital materyallere de el koyuluyor. Lüks yaşantısını her fırsatta gözler önüne seren Dilan Polat'ın sosyal medyadaki açıklamaları sonrası ortaya atılan iddiaların ardından MASAK raporu sonrası çiftin tüm mal varlıklarına el koymuş, yurt dışı çıkış yasağı getirilmişti. Çift hakkında gözaltı kararı olmadığı belirtildi.

Süper Lig'e bu sezon yükselen İstanbul takımlarından Pendikspor'un maçlarına ev sahipliği yapan Pendik stadyumu yenilenmişti. Stadyumun kale arkası kısmında yer alan apartman dairesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Show Haber ekibinden Mustafa Mandev de Pendikspor-Fenerbahçe maçı öncesinde Süper Lig manzaralı o evin sahibiyle konuştu.

ÖNE ÇIKANLAR