Bu Sabah 510. Bölüm

Bu Sabah'ın 510. Bölümünde; Kanlı Para isimli oyun, okullarda giderek yaygınlaşıyor. Uzmanlar ve eğitimciler, çocukların ellerini yara içerisinde bırakan, bulaşıcı hastalıklara ve elde çatlamaya neden olabilen oyunla ilgili aileleri uyarıyor.
Sosyal medyada başlayan ve giderek okullarda da yaygınlaşan kanlı para isimli oyun, çocukların ellerinde çeşitli hasarlara neden oluyor. TikTok isimli sosyal paylaşım sitesinde yayılan akımda cezalandırma sistemi rakibin eline zarar verip kanatmayı amaçlıyor.

19 yaşındaki Veli Eren Atay, 16 Temmuz 2023 tarihinden beri 102 gündür kayıp. İzmir Karşıyaka'da yaşayan ve diş polikliniğinde çalışan Atay, 15 Temmuz akşamı arkadaşlarıyla eğlenmek için dışarıya çıktı. Veli Eren Atay'ın, son olarak 16 Temmuz sabaha karşı İzmir, Çeşme Alaçatı civarında görüldüğü ifade edildi.

Samsun Atakum'da yaşayan Aysel Aktaş, 2 yaşındaki oğluyla birlikte sokakta siyah bir sırt çantasını gördü, çantayı açınca içinde 590 bin lira olduğunu fark etti. Aysel Aktaş parayı karakola götürdü, polisler parası için kayıp ihbarında bulunan Adem Memiş'i çağırdı ve para sahibine teslim edildi.

ÖNE ÇIKANLAR