Nursel'in Evi'nde günün konuğu Şef Rüzgar Sünbül sizler için "Devri Azam" tarifini gösterdi.
Malzemeler;
Yarım demet pazı
5 adet kemikleri alınmış tavuk but
3 yemek kaşığı Tarhana
2 yemek kaşığı arpacık soğan
2 yemek kaşığı badem
1 adet yeşil elma
Zeytinyağı
3 yemek kaşığı nane şurubu
Zeytinyağı ve tarhanayı karıştırıp tavuk etleri marine edin. Pazıların saplarını kesin. 2 tane pazıyı yanyana koyup Tarhanalı eti üzerine koyup, sarın. Tavanıza sıvıyağ ekleyip pazı sarmaları koyup 1-2 dakika çevirerek pişirin. Pazı sarmalarını dilimleyip tekrar tavanızda pişirmeye devam edin. Arpacık soğanları, bademleri, dilimlediğiniz elmaları ekleyip biraz daha kavuralım. Nane şurubu ekleyip karıştırın ve ocaktan alın. Afiyet olsun.