Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme yeni sezona iddialı başladı!

Güncelleme: 10 Ağustos 2021 Salı, 12:04:55

Yeni dönemin ilk programında ele alınan Elmalı Davası izleyenleri ekran başına kilitledi.

Show TV ekranlarının özlenen reality programı programı ''Didem Arslan Yılmaz'la VAZGEÇME'' yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Yeni dönemin ilk programında ele alınan Elmalı Davası izleyenleri ekran başına kilitledi.

Show TV'nin ilgiyle takip edilen ve reytinglerde üst sıralara ismini yazdıran reality programı "Didem Arslan Yılmaz'la VAZGEÇME" yeni sezonun ilk canlı yayınını dün gerçekleştirdi. Türkiye'nin en güvenilir gazetecilerinden Didem Arslan Yılmaz, güçlü ekibiyle adaleti aramak ve sesini duyuramayanların sesi olabilmek için yeniden kolları sıvadı. Yeni sezonun ilk canlı yayını sosyal medyanın gündemine oturdu.

TÜRKİYE'NİN KONUŞTUĞU 'ELMALI DAVASI' DİDEM ARSLAN YILMAZ'LA VAZGEÇME'DE

Didem Arslan Yılmaz, yeni yayın dönemine Türkiye'nin günlerce konuştuğu bir olayı ele alarak başladı. İki çocuğun istismara uğradığı ''Elmalı Davası''nda suçlanan anne Merve Akman ve Rahim Akman, Didem Arslan Yılmaz'la VAZGEÇME canlı yayınına katıldı. Ülkede büyük ses getiren ve herkesi derinden sarsan olayla ilgili Didem Arslan Yılmaz, çalışmalara başladı. Usta gazeteci, izleyenleri ekran başına kilitleyen bir yayına imza attı. Çocukların kaldığı ve istismara uğradığı iddia edilen ev de canlı yayında ekranlara geldi.

DAMLA AYCAN'IN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ ARAŞTIRILIYOR

Didem Arslan Yılmaz'la VAZGEÇME, Damla Aycan'ın şüpheli ölümünün ardındaki gerçekleri de açığa çıkarmak için harekete geçti. Gaziantep'te şüpheli şekilde yaşamını yitiren bir çocuk annesi Damla Aycan'ın annesi ve ablası, kızlarının intihar etmediğini ve kocası tarafından öldürüldüğünü iddia etti.

Doğrunun ve gerçeklerin peşinde olan program ''Didem Arslan Yılmaz'la VAZGEÇME'', hafta içi her gün canlı yayınla saat 15.00'te Show TV'de.