Kahkaha tufanına hazır olun!

Güncelleme: 05 Şubat 2015 Perşembe, 11:59:21

Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçlerin yer alacağı yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçleriyle yarın akşam Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. Güldür Güldür Show’a yeni bölümünde; Grup Gündoğarken ve Neşe Karaböcek konuk olacak. 

 

İçli köfte üreticisi Bilal firma reklamını istediği gibi yaptırabilecek mi? Reklam ajansı sahibi Mesut ve çalışanları Sinem, Fikri hangi fikirleri hazırladı? Bilal gelen reklam fikirlerini beğenecek mi?

 

Çiftlerin yarışması “Ben Birim Eşim De Bir” bu hafta hangi sürprizleri ekrana getirecek? Program sunucusu Şevket gelen yarışmacılara neler yapacak? Kariyer düşkünü çift Mesut ve Dilek, birbirinden nefret eden çift ibrahim ve Sinem ve tutkulu aşıklar Mehtap ve Bilal arasındaki rekabetten kim galip ayrılacak..

 

Sevgilisi Hüseyin buluşmaya akrabaları ile gelen Nezaket hangi adetlerin yerine gelmesini istiyor? Nezaket'in kardeşleri Hüseyin'e neler yapacak? Burhan Şeşen Nezaket'in babası olabilir mi? Gündoğarken 'in sahnede ne işi olabilir?

 

Bebekspor ve Ayıboğanspor maçını hangi takım kazanacak? Bebekspor taraftarı Hüseyin ve İbrahim sevgilileri ile yanlış tribüne oturursa neler yaşanır.. Ayıboğanspor taraftarları ibrahim ve Hüseyin'i fark edecek mi? Ayıboğanspor tribün lideri Neşe Karaböcek olabilir mi?

 

Hepsi ve bol bol kahkaha bu hafta Güldür Güldür Show’da!

 

Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçlerin yer alacağı yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!

 

 

video