Roman Havası / 3. Bölüm

Roman Havası’nın 3. bölümünde; Aslı İplik Fehmi’nin gazinosunda çalışmaya başlamıştır. Başta Zarife’nin olmak üzere hepsinin hayatı değişmiştir. Aslı hayatındaki tüm lükse rağmen Kerem’i özlemektedir. Ama Kerem Aslı ile görüşmek istemez. Elmas’ın aşkı için ablasına rest çeken Haydar ise Elmas’ı babasından ister. Zarife’nin ise bu evlilikten tabii ki haberi yoktur. Olduğunda da Elmas ve Haydar’ı ayırmak için elinden geleni yapacaktır. Emin’in oğlu Şahin ise Zarife’nin kızı Sultaniye’nin kalbini çalmayı başarır. Ama bu aileye düşman olan Zarife onları da ayırmak için elinden geleni yapacaktır.

 

Show TV’nin en iddialı projelerinden birisi olan Roman Havası’nın yönetmen koltuğunda Hakan Arslan otururken, senaryosunu ise, Fethi Kantarcı, Barkın Şenüren ve Saygın Delibaş kaleme alıyor.

 

Roman Havası’nın oyuncu kadrosu da bomba gibi!  Dizinin başrol oyuncuları arasında; Oya Başar, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Petek Dinçöz, Erkan Şahin, Cezmi Baskın, Lalizer Kemaloğlu, Boğaç Aksoy, Gökhan Şahin, Gülay Baltacı, Mehtap Ar, İlhan Daner, Galip Erdal, Mesut İzgi, Hakan Dülger, Çiğdem Aygün ve Goncagül Narlı gibi usta isimler yer alıyor.

 

“Roman Havası”, 27 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!