Roman Havası / 2. Bölüm

Ekranların şenşakrak dizisi Roman Havası’nın ikinci bölümünde; Zarife Emin’den boşanmaya kararlıdır. Alacağı maddi ve manevi tazminatı arttırmak için mahallede kendisini doğrulayacak şahitler ayarlamaya başlar. Aslı ile Kerem ise, Zarife ve Emin’in boşanmaması için şahitler aramaya başlarlar. Çünkü onlar boşanırsa Kerem ve Aslı hiç kavuşamayacaktır. Karşılıklı şahitler savaşında arada kalan Zarife’nin kardeşi Haydar olur. Çünkü, Zarife ve Emin boşanırsa o da Elmas’a kavuşamayacaktır.

 

Tüm bunlar olurken bizimkilerin çalıştığı gazinoya İplik Fehmi adında bir gazino patronu gelir. Aslı’nın sesini çok beğenir ve ona reddedemeyeceği bir teklif getirir.

 

Roman Havası’nın yönetmen koltuğunda Hakan Arslan otururken, senaryosunu ise Fethi Kantarcı ve Barkın Şenüren  kaleme alıyor.

 

Dizinin oyuncu kadrosunda; Oya Başar, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Petek Dinçöz, Erkan Şahin, Cezmi Baskın, Lalizer Kemaloğlu, Boğaç Aksoy, Gökhan Şahin, Gülay Baltacı, Mehtap Ar, İlhan Daner, Galip ErdalMesut İzgi, Hakan Dülger, Çiğdem Aygün ve Goncagül Narlı gibi usta isimler yer alıyor.