Roman Havası / 1. Bölüm

Roman Havası’nın ilk bölümünde; Şenşakrak mahallesi sakinlerinden Zarife ile Emin ikinci baharlarını yaşayarak, anlı şanlı bir düğünle dünya evine girerler. Ama Zarife aynı mutluluğu kızı Aslı’ya çok görmektedir. Aslı ile Emin’in oğlu Kerem birbirlerini çok sevmektedir. Aralarındaki tek engel Aslı’nın annesi, Kerem’in cici annesi Zarife’dir. Çünkü, Zarife’ye göre Kerem iyidir hoştur ama fakirdir. Bu iki ailede kavuşamayan sadece Kerem ve Aslı değil, Zarife’nin kardeşi Haydar ile Emin’in kardeşi Elmas’da Zarife yüzünden kavuşamaz. 

Show TV’nin en iddialı projelerinden birisi olan Roman Havası’nın yönetmen koltuğunda Hakan Arslan otururken, senaryosunu ise Fethi Kantarcı ve Barkın Şenüren kaleme alıyor.

 

Dizinin başrol oyuncuları arasında; Oya Başar, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Petek Dinçöz, Erkan Şahin, Cezmi Baskın, Lalizer Kemaloğlu, Boğaç Aksoy, Gökhan Şahin, Gülay Baltacı, Mehtap Ar, İlhan Daner, Galip ErdalMesut İzgi, Hakan Dülger, Çiğdem Aygün ve Goncagül Narlı gibi usta isimler yer alıyor.

 

Roman Havası, yeni bölümüyle Perşembe saat 20.00'de Show TV'de