Kızılcık Şerbeti 40. Bölüm

Kızılcık Şerbeti'nin Son Bölümünde (40. Bölüm): Fatih ve Doğa ilişkisi görünürde sakinleşmiş gibi dursa da ikisi de farklı hesaplar peşindedir ve eteklerindeki taşları dökmeleri yakındır.

Nilay’ın bebeğinin sünnet olayı aile içinde farklı görüşlere neden olur. Olay çok da büyümeden Nilay, anne olarak kararını verecek ve kocasını da yanına alarak harekete geçecektir.

Maddi sıkıntı çekmeye başlayan Umut, harcamalarını kısmak için işe kaloriferleri kısmakla başlayacak ancak bu durum Nursema’nın hastalanmasına sebep olacaktır. Pembe ve Abdullah olaya dahil olmaya çalışsalar da Nursema onları uzak tutmak konusunda kararlıdır.

Kıvılcım’ın Rüzgar’ın kanalında yaptığı programa bağlanan birinin istediği yardım, Kıvılcım’ın hassas noktasına dokunup onu ve Rüzgar’ın harekete geçmesine neden olacaktır.

 Kıvılcım ve Ertuğrul’un arkadaş olarak yakınlaşmaları, Rüzgar’ın evinde yenen dörtlü bir yemek esnasında iyice pekişecektir.

 Ömer, sorununu kimseyle paylaşmamakta ısrar etmesi sonucu iyice yalnızlaşmıştır. Bu arada  hastalığı hızla ilerlemektedir.

BÖLÜMLER