Her Şey Yolunda - 8. Bölüm

Sami Yavuz  Kürşat’ın adamları tarafından kendisine ve ailesine yapılan tacizler sonucu kendi bireysel yöntemlerini kullanmaya karar vermiştir. Öte yandan Vakıf; Sami Yavuz’un okulda olmaması  sebebiyle okulda yapılacak teftişten kendisinin sorumlu olacağını öğrenmiştir. Sami Yavuz’un zor durumda kalmasını sağlamak için  Şakir’e özenle hazırlattığı tuzaklardan bir an önce kurtulması gerekmektedir. 
Birinci ve ikinci sınıflar arasında ki rekabet, okulun havuzunda işlenecek olan ilk yardım dersine de taşınır.. Mikser Batu Nermin’i etkilemeye uğraşsa da, Süslü Nermin’in gözü Efe Selim’den başkasını görmemektedir. Diğer yandan Selçuk’un Peri ile sevgili olduğunu sanan Yasemin, Selçuk’un anlam verememesine rağmen soğuk tavrını sürdürmektedir.

Tetik Tekinin derse K-9 köpeği ile gelmesi sonucu ortaya ilginç görüntüler çıkar. Seçil Komsere hava atmak isteyen Vandam Nuri’nin başına gene olmadık işler gelir. Bu arada Serap Müdür’ün annesi Nilgün Hanım, Sami  Yavuz’la kızını daha yakınlaştırmak için hayli kurnazca bir yola başvurur.