Gelsin Hayat Bildiği Gibi 16. Bölüm

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 16. Bölümünde; Yangından Sadi sayesinde kurtarılan Songül, Karabayır Hastanesi’ne getirilirken bu vakaya bakmak için görevlendirilen Derya zor bir gece geçirir. Songül’ün durumunu öğrenen Taylan ve Serdar da soluğu hastanede alır. Songül kahraman itfaiyecinin Sadi olduğunu gizlemek zorunda kalır. Araz’ın bilinci hala kapalıdır. Kardeşini kaybetme korkusu yaşayan Nevzat, Araz’ın yanına getirdiği kişiyle son şansını da denemek ister. Araz duyduğu sesle gözlerini açacak mıdır? Hastaneden yeni çıkan Songül’ün Ankara’dan aldığı bir telefon üzülmesine neden olur. Son görevini yapmak için Ankara’ya gitmesi gereken Songül, Sadi’yi yanına almak istemez. Sadi Payaslı, Songül’ü bu zor gününde yalnız bırakmayı kabul edecek midir? Kıvanç hastaneye alışma sürecini tamamladığını düşünürken işlerini yoluna koyan Sadi’nin geçmiş defterleri açarak karşısına çıkması ikili arasındaki dengeleri temelli değiştirecektir.

Yangından Sadi sayesinde kurtarılan Songül, Karabayır Hastanesi’ne getirilirken bu vakaya bakmak için görevlendirilen Derya zor bir gece geçirir. Songül’ün durumunu öğrenen Taylan ve Serdar da soluğu hastanede alır. Songül kahraman itfaiyecinin Sadi olduğunu gizlemek zorunda kalır.

 

Araz’ın bilinci hala kapalıdır. Kardeşini kaybetme korkusu yaşayan Nevzat, Araz’ın yanına getirdiği kişiyle son şansını da denemek ister. Araz duyduğu sesle gözlerini açacak mıdır?

 

Hastaneden yeni çıkan Songül’ün Ankara’dan aldığı bir telefon üzülmesine neden olur. Son görevini yapmak için Ankara’ya gitmesi gereken Songül, Sadi’yi yanına almak istemez. Sadi Payaslı, Songül’ü bu zor gününde yalnız bırakmayı kabul edecek midir?

Kıvanç hastaneye alışma sürecini tamamladığını düşünürken işlerini yoluna koyan Sadi’nin geçmiş defterleri açarak karşısına çıkması ikili arasındaki dengeleri temelli değiştirecektir.

BÖLÜMLER