Dudaktan Kalbe 60. Bölüm

Dudaktan Kalbe'nin 60. Bölümünde; Lamia, Melek'i de alarak geldiği Kenan'ın evinde, Kenan'ın boşanmaktan vazgeçtiğini ve Cavidan'ın yanına gittiğini öğrenir... Bu kez yolundan dönmemeye kararlı olan Lamia, Cemil'in Kenan için sandığından daha büyük bir tehdit olduğunu anlar... 

Kenan, Lamia'yla geleceğe adım atmak için yolundaki tüm engelleri ortadan kaldırmaya kararlıdır... Yoluna çıkan herkesle Şahika başta olmak üzere teker teker yüzleşecektir.

Yenilgiyi kabul etmeyen Cemil, Cavidan'dan destek ister... Ancak Kenan'ın kendisinden vazgeçmeye hazır olduğunu anlayan Cavidan, farklı bir yol izleyecektir... Cavidan'dan umduğunu bulamayan Cemil, yenilgisinin hırsını çıkarmak için başka bir yol arar.

Makbule'nin eski nişanlısı Barış, Saib Bey'le yaptığı anlaşmayı uyar ve Makbule'ye umut vererek, ateşle oynamaya başlar...

Kenan ve Lamia tüm gözlerden uzakta, ilk defa birlikte aynı çatının altında kalırlar... Gece boyunca acıların üzerinden geçen iki sevdalı, yeni hayatlarına büyük bir sürprizle başlarlar.

BÖLÜMLER