TV'de ilk kez yayınlanan Şahsiyet sosyal medyada yeniden gündem oldu!

Güncelleme: 30 Haziran 2021 Çarşamba, 10:58:03

TV'de ilk kez Show TV ekranlarında yayınlanan, Ay Yapım imzalı efsane dizi Şahsiyet dün akşam ilk bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitledi. Usta oyuncu kadrosu ve nefes kesen senaryosuyla fırtınalar estiren dizi ekrana gelen ilk bölümüyle yeniden sosyal medyada gündem oldu.

EMMY ÖDÜLLÜ DİZİ 'ŞAHSİYET' TV'DE İLK KEZ İZLEYİCİYLE BULUŞTU

Alzheimer teşhisi koyulan Agâh Beyoğlu'nun (Haluk Bilginer), nasıl olsa her şeyi unutacağının farkına vararak yola çıktığı Şahsiyet'te heyecan ve aksiyon hız kesmiyor, soluksuz izlenecek bir hikaye izleyiciyle buluşuyor. Şahsiyet'in ekrana gelen ilk bölümünde daha önceki yıllarda iki kez birini öldürmeye çalışmış ancak tetiği çekememiş olan Agâh Beyoğlu, alzheimer olduğunu öğrenir. Can dostu kedisine su vermeyi unutunca kendisinde olan sorunu fark eden ve doktora giden Agâh, alzheimer başlangıcındadır. Hikayenin bir diğer ana karakteri Nevra (Cansu Dere) ise cinayet bürodaki tek kadın polistir ve bürodaki herkes tarafından dışlanmaktadır. Mutsuz olan Nevra'nın tek amacı; iyi bir polis ve iyi bir insan olabilmektir.

AGÂH İLE NEVRA'NIN YOLLARI BİR CİNAYETTE KESİŞİYOR

Alzheimer olduğunu öğrendikten sonra yaptığı ve yapacağı şeyleri unutacağını fark eden Agâh Beyoğlu, harekete geçti. Eski bir evde bulunan dosyadan adres alan Agâh, ardından arabasının plakasını değiştirip eskiden çalıştığı adliyenin odasından bazı dosyalar ve silahlar aldı. Daha sonra da orayı benzin dökerek ateşe verdi. Agâh, dosyalarda belirlediği kişileri öldürmeye başladı. İlk öldürdüğü kişinin kafasına ise "Bugün bir kızla tanıştım. Adı Nevra Elmas." yazdı. Peki emekli adliye memuru Agâh ile cinayet büronun tek kadın polisi Nevra’nın yollarının kesişmesiyle neler yaşanacak?

İKİNCİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI

Şahsiyet'in yayınlanan ikinci bölüm tanıtımında Agâh'ın işlediği cinayet sonrasında Nevra'nın hayatı hızla değişirken heyecan hız kesmiyor. Katilin Nevra'yı tanıyor oluşu dikkatleri çekerken, Agâh'ın bir sonraki hamlesi şimdiden merakla bekleniyor.

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Onur Saylak’ın oturduğu, senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı Şahsiyet'in başrollerini Haluk Bilginer, Hümeyra, Müjde Ar, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili ve Hüseyin Avni Danyal gibi birbirinden değerli oyuncuların paylaşıyor.

Emmy ödüllü dizi 'Şahsiyet', yeni bölümüyle Salı saat 23.15'te Show TV'de!