
Show TV'nin merakla beklenen dizisi, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Şeref Sözü’nün dün akşam yayınlanan bölümünde yaşanan çarpıcı gelişmeler dikkat çekti.
Cihan'ın düğün gününde yanında eşi olarak tanıttığı İsra ile gelmesi Adabeyli Adası'nda büyük ses getirdi. Düğün heyecanı yerini Yasemin ve Mustafa'yı arama çalışmalarına bıraktı. Finalde İsra'nın başına gelenler ise korku dolu anlara sahne oldu. Adabeyli Adası'ndan ayrılan İsra'yı bindiği teknenin kaptanı vurdu.

Şeref Sözü'nün dün akşam ekrana gelen bölümünde; Cavidan, İsra'yı adadan ayrılması ve bir daha geri dönmemesi için ikna etti. Sabah karanlığında Adabeyli Malikanesi'nden çıkan İsra adadan ayrıldı ancak verdiği bu kararın sonunda onu büyük bir tehlike bekliyordu. Teknenin kaptanı denizin ortasında durup silahını İsra'ya doğrulttu. İsra'dan çocuğunu bırakıp denize atlamasını istedi. Gerilimin giderek tırmandığı bu anlarda İsra denize atlamayınca adam silahını ateşledi ve İsra'yı vurdu. Kanlar içinde denize düşen İsra nasıl kurtulacaktı?
YASEMİN İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ!Cihan'ın İsra ile evli olduğunu açıklaması Adabeyli Adası'nda büyük ses getirdi. Düğün gününde karım diye tanıttığı İsra ile birlikte adaya dönen Cihan başta Yasemin olmak üzere herkesi şoke etti. Başta Emsal olmak üzere tüm aile Cihan'a karşı durdu ancak Cihan, İsra'yı bir an bile bırakmadı. Yasemin sinirlerine hakim olamazken Mustafa'yı da alıp ortadan kayboldu. Oğluyla beraber cihannümaya giden Yasemin, yaşadığı şokun etkisiyle sinir krizi geçirdi. Camları kırmaya başlayan Yasemin'i, Mustafa korku dolu gözlerle izledi. Olayın şokunu atlatamayan Yasemin, Mustafa'yı bırakarak intihar girişiminde bulundu. Tam o anda fenere gelen Cihan hemen suya atlayarak Yasemin'i kurtardı ancak bu sefer Mustafa kayıptı. Tüm ada Mustafa'yı bulmak için arama çalışmalarına başladı. Çalışmalar hızla devam ederken evden ayrılan İsra, Mustafa'yı bulup limana getirdi.

