Hamamcı'nın kızı Şirin aşk orucunu bozacak mı?

Güncelleme: 10 Nisan 2019 Çarşamba, 12:16:03

Pana Film yapımı Nöbet dizisinin sevilen çarşı esnafı hamamcı Zühtü Balaban'ın güzel kızı Şirin karakterine Sultan Elif Taş hayat veriyor. Bugüne dek Kerim ile hiç ilgilenmeyen Şirin acaba bu aşka fırsat verecek mi?

Pana Film yapımı Nöbet dizisinin sevilen çarşı esnafı hamamcı Zühtü Balaban'ın güzel kızı Şirin karakterine Sultan Elif Taş hayat veriyor.

Bir yandan kasabanın kötü çocuğu Ferit'in (Salih Bayraktar) aşkına asla cevap vermeyen Şirin, diğer yandan da Ferit'in kız kardeşi Selvi ile yakın dostluğunu sürdürüyor. Hatta Selvi’nin (Özden Özkan) aile baskısına karşı en büyük yardımcısı.

Sadece Ferit’e değil kimseye kalbini açmayan Şirin’in kapısı geçtiğimiz bölümlerde yeniden çalındı! Okuldan kaçan çocuklar ile birlikte teröristler tarafından kaçırılan Şirin jandarma özel timi tarafından kurtarılmıştı. Teröristlerin elinden kurtulduktan hemen sonra da Tabip Asteğmen Kerim'den (İbrahim Kendirci) bir not alan Şirin, yazılanlanların etkisinde kaldı.

Bugüne dek Kerim ile hiç ilgilenmeyen Şirin acaba bu aşka fırsat verecek mi? Önümüzdeki bölümlerde dizi yeni bir aşka daha ev sahipliği yapabilir.

‘Nöbet’ her Pazar 20:00’de Show Tv’de! Nöbet’in başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık gibi önemli isimler paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda ise Gökhan Erkut oturuyor.



Yönetmen: Gökhan Erkut
Oyuncular: Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık, İpek Karapınar, Kürşat Alnıaçık, İbrahim Kendirci, Alma Terzic, Nezih Işıtan, Tuncay Beyazıt, Sultan Elif Taş, Nevzat Yılmaz, Yılmaz Meydaneri, Murat Kılıç, Salih Bayraktar, Fulden Akyürek, Orkun Ok, Burak Sarımola, Gökhan Gencebay, Murat Ercanlı, Çetin Yeltekin, Bahadır Buyruk