Yeni Gelin'in 58. Bölümünde neler olacak?

Güncelleme: 19 Ekim 2018 Cuma, 16:18:59

Bella ve Hazar karşı karşıya geliyor!

Bella, Türkmen’i kurtarmış, herşey normale dönmüştür. Fakat bu sefer de Nazgül rahat durmaz. Altınlarını kimin çaldığını bulmaya ve onu pişman etmeye yeminlidir. Afet’le bir olup yaptığı plan, ters teper. Çünkü sonunda, kendine hakim olamamış ve büyük bir kabahat işlemiştir. Bu saatten sonra Kağan’ın onu affetmesi nerdeyse imkansızdır. Zaten Nazgül de şimdilik işin ciddiyetinin farkında değildir. Çünkü yine ve yine kendisi haklıdır.

Konakta herkes, güç dengelerine göre konumlanmaya çalışır. Fakat Kalender’in beklenmeyen hamlesi, tüm planları alt üst eder. Bu, ne Möhteber’in, ne de konaktakilerin tahmin ettiği bir şeydir, herkes şok olur. Kalender’in bu hamlesiyle herkes kendi safını belirlemeye koyulur. Ayşe de kendince bir plan yapar. Afet’i ve Gökhan’ı da buna dahil eder. Acaba Ayşe’nin, kurtarıcı planı işe yarayacak mıdır?

Bozok’lar, değişen güç odaklarına adapte olmaya çalışırken Bella’nın düşündüğü tek şey, Hazar’ın bir an önce iyileşmesidir. Bunun için elinden gelen her şeyi yapar. Fakat Hazar’da bir gelişme söz konusu değildir. Hazar’ın başka bir doktora gitmek istemesiyle işin tüm seyri değişir. Çünkü Hazar, bir karar vermek üzeredir. Bella, en başından beri kararını Hazar’a söylese de Hazar’ın onu dinlemeye niyeti yoktur. İki aşık ilk defa karşı karşıyadır. Ve Hazar, Bella’yı ilk defa bu kadar üzecektir. Bozok’lar, değişen güç odaklarına adapte olmaya çalışırken Bella’nın düşündüğü tek şey, Hazar’ın bir an önce iyileşmesidir. Bunun için elinden gelen her şeyi yapar. Fakat Hazar’da bir gelişme söz konusu değildir. Hazar’ın başka bir doktora gitmek istemesiyle işin tüm seyri değişir. Çünkü Hazar, bir karar vermek üzeredir. Bella, en başından beri kararını Hazar’a söylese de Hazar’ın onu dinlemeye niyeti yoktur. İki aşık ilk defa karşı karşıyadır. Ve Hazar, Bella’yı ilk defa bu kadar üzecektir.