'Eğer bir daha gidersen, seni böyle sımsıkı tutacağım ve bırakmayacağım!'!

Güncelleme: 01 Temmuz 2017 Cumartesi, 08:32:57

Kalp Atışı ilk bölümüyle Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluştu.

Show TV'nin dün akşam izleyicileriyle buluşan dizisi Kalp Atışı’nın 2. bölüm tanıtımı yayınlandı. Yıllar sonra karşılaşan ve aynı hastanede çalışmaya başlayan Ali Asaf ve Eylül’ün birbirinden özel sahnelerinin ekrana geldiği tanıtımda Ali Asaf’ın, Eylül’e “kendime bir söz verdim biliyor musun? Eğer bir daha gidersen, seni böyle sımsıkı tutacağım ve bırakmayacağım” dediği anlar dikkat çekti. Başarılı ve asi bir doktor olan Eylül’ün yıllar sonra karşılaştığı Ali Asaf’la aralarındaki o özel duygunun artacağının sinyallerinin yakından hissedildiği tanıtım izleyenleri ekran başına kilitledi. Her Cuma ekrana gelecek Kalp Atışı’nın ikinci bölümünde neler olacağı şimdiden merakla bekleniyor.

Eylül ve kaderini değiştirecek Ali Asaf’ın hikayesinin ekrana geldiği Kalp Atışı’nın ilk bölümünde, Muğla’da babası ve üvey annesiyle yaşayan Eylül, okuldaki asi davranışları nedeniyle babası tarafından Marmaris’te babaannesinin yanına bırakıldı. Pansiyon işleten babaannesinin tüm ısrarlarına rağmen okula gitmek istemeyen Eylül bir hırsızlık sonucu Ali Asaf’la tanıştı. Doktor olan Ali Asaf, okula gitmeye ikna olan Eylül’ün öğretmeni olarak karşısına çıktı. Eylül’ü okumak için cesaretlendiren Ali Asaf, zamanla onunla birlikte vakit geçirmeye başladı. Öğretmeni Ali Asaf’a karşılıksız bir aşk besleyen Bahar, Eylül ile Ali Asaf arasındaki yakınlaşma fotoğraflarını çekip okulda yaydı. Eylül’ün okuldan kovulmaması için Ali Asaf öğretmenlikten istifa etti ve İstanbul’a geri döndü. Bu sırada babaannesinin mide kanseri olduğunu öğrenen Eylül, ameliyat sırasında doktor hatası nedeniyle onu kaybetti. Babaannesine doktor olma sözü veren Eylül yıllar sonra bir doktor olarak Ali Asaf’la karşılaştı. Duygusal dakikaların eksik olmadığı ilk bölümde Ali Asaf’ın Eylül’e “evlendin mi, erkek arkadaşın var mı? dediği; şok olan Eylül’ün “hayır” yanıtını verdiği final sahnesi büyük beğeni topladı.

Yapımcılığını Mf Yapım’ın üstlendiği, Kalp Atışı’nın başrollerinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Ceylan Ceylan, Erdem Kaynarca ve Vedat Erincin eşlik ediyor.

 

Kalp Atışı’nın merakla beklenen yeni bölümü Cuma günü saat 20.00'de Show TV'de!