İçerde zirvenin tek sahibi!

Güncelleme: 01 Kasım 2016 Salı, 16:51:44

"İçerde", tüm kategorilerde izlenme rekorlarını kırarak, birinciliği göğüsleyip zirveye adını tekrar yazdırdı.

"İÇERDE" ZİRVENİN TEK SAHİBİ!

Show TV'nin dün gece altıncı bölümü ile ekrana gelen fenomen dizisi "İçerde", tüm kategorilerde izlenme rekorlarını kırarak, birinciliği göğüsleyip zirveye adını tekrar yazdırdı.

SOSYAL MEDYA "İÇERDEKİ"Nİ KONUŞTU!

İçerde, sosyal medya mecrası Twitter'ın Türkiye gündeminde #İçerdeki etiketiyle 18 saat 50 dakika, Dünyada ise 7 saat 15 dakika kalarak yine rekora imza attı. Bölümün unutulmaz anlarından Yusuf Müdür'ün, Celal’in sevkiyatını basmak için özel harekat polisleriyle birlikte harekete geçtiği sahnede, her şeyi öğrenen Mert'in depoyu ateşe verip patlattığı ve cenaze aracı ile Celal'in mallarını kurtardığı sahneler izleyenleri ekrana kilitledi.

TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ!

Yayınlandığı ilk günden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen "İçerde", dün akşam yayınlanan altıncı bölümüyle reyting sıralamasında zirveye oturdu. "İçerde", ABC1'de 10,15 izlenme oranı (rating), 24,13 izlenme payı (share) Total’de 7,95 izlenme oranı (rating), 20,54 izlenme payı (share), AB’de ise 10,77 izlenme oranı (rating), 27,66 izlenme payı (share), ile birinciliği göğüsledi.

İÇERDEKİ KİM?

Organize şubede bir köstebek olduğundan emin olan Yusuf Müdür dizinin dün akşam ekrana gelen bölümünde ekibini zorlu bir sınava tabi tuttu. Celal tarafından hangi adamının satın alındığını öğrenmek isteyen Yusuf Müdür gözünü karartıp Mert, Aslan ve Musa'yı izleyenleri çok şaşırtan bir oyunla sınavdan geçirdi. Mert'in Yusuf Müdür'ün planını anlayıp harekete geçmesi ve her şeyi Aslan'ın üzerine yıkması ile Yusuf Müdür artık köstebeğin kim olduğundan emindi. Mert'in Celal ile konuştuğunu duyan Aslan, Mert'in peşini bırakmayıp Celal ile buluştuğu anları kameraya aldı. Adrenalinin eksik olmadığı bölümde Mert ve Aslan'ın birbirlerine silah çektiği ve bir el silah sesinin duyulduğu sahnede kimin kimi vurduğunun görülmediği anlar gecenin çok konuşulan anlarından biri oldu.

Ay Yapım imzalı, iki kardeşin birbirlerini bulma hikayesini konu alan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.


"İçerde" yeni bölümü ile 31 Ekim Pazartesi günü Saat 20.00'de Show TV'de!