Kış Güneşi'nin son fragmanını izlemek için tıklayın

Güncelleme: 15 Mart 2016 Salı, 23:17:38

Kış Güneşi 4. Bölüm Frgmanı

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini; Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver’in paylaştığı "Kış Güneşi" dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Şenay Gürler, Başak Parlak, Mahir Günşiray, Hakan Boyav, Hakan Gerçek, Berrak Kuş, Gamze Süner Atay, Mehmet Esen, Buse Varol, Emre Bulut, Okan Selvi, Burak Çimen,Kubilay Çamlıdağ ve Merve Han rol alıyor.

 

Murat Onbul’un yönettiği dizinin senaryosunu ise Ayça Mutlugil, Alev Toprakoğlu, Erkan Çıplak, Hale Çalap ve Tuba Bilir kaleme alıyor.

 

 

 

“Kış Güneşi”nin 4. bölümünde; Karşısındakinin, eşi Mete değil de ikizi Efe olduğunu ve Mete’nin öldüğünü anlayan Nisan, büyük bir acı içindedir. Efe, başına gelenleri, Nisan’a anlatır ancak Nisan için bu sırrı taşımak çok zordur. Nisan, Efe’nin dost diye tanıttığı Kadim’in bir kiralık katil olduğundan emindir. Öte yandan Kadim için de işler karışmıştır. Kadim de yıllar önce öldü sandığı karısı Farise ile hiç beklemediği bir yerde karşı karşıya gelir. Sumru, Kadim’in peşindeki kocası Yakup’un kirli işlerine tesadüfen şahit olurken, Yakup da bir başka tesadüf eseri Seda’nın, Mete’nin bebeğine hamile olduğunu öğrenir. Mete ile evlenmeyi planlayan Seda’nın kaderi artık Yakup’un elindedir. Eve gelen Efe, orada gördükleri ile geçmişe gider ve sır perdesi yavaş yavaş aralanmaya başlar...