Roman Havası 6. Bölüm Fragmanı / Yarın 21.45

Yapımcılığını Erler Film’in,  proje tasarımını usta isim Türker İnanoğlu’nun üstlendiği “Roman Havası”, yarın akşam yeni bölümüyle Show TV’de!

 

Roman Havası’nın 6. bölümünde; Parfüm reklamında oynayan Şahin’in billboardlarda boy boy resimlerini Sultaniye görmüştür. Şahin’in gördüğü ilgiyi kıskanan Sultaniye kendi de oyunculuk ajanslarına başvurmaya karar verir en büyük destekçisi tabii ki annesi Zarife’dir. Ana kız film çekimine giderler ama onları büyük bir tehlike beklemektedir. Çünkü bu set porno setidir. Ama yine Zarife’nin çabalarıyla buradan kurtulacaklardır.

 

Elmas ve Haydar çadırda yaşamaktan vazgeçerler çünkü Haydar emlakçı bir arkadaşından kullanılmayan bir evin anahtarlarını almıştır. Zarife ise bu evi Aslı’nın dünürcülerini kabul etmek için kullanmaya karar verir. Aslı ve Kerem ise Zarife’ye yakalanmamak için inşaatta buluşmaya karar verirler.

 

Show TV’nin en iddialı projelerinden birisi olan Roman Havası’nın yönetmen koltuğunda Hakan Arslanotururken, senaryosunu ise, Fethi Kantarcı, Barkın Şenüren ve Saygın Delibaş kaleme alıyor.

 

Roman Havası’nın oyuncu kadrosu da bomba gibi!  Dizinin başrol oyuncuları arasında; Oya Başar, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Petek Dinçöz, Erkan Şahin, Cezmi Baskın, Lalizer Kemaloğlu, Boğaç Aksoy, Gökhan Şahin, Gülay Baltacı, Mehtap Ar, İlhan Daner, Galip ErdalMesut İzgi, Hakan Dülger, Çiğdem Aygün ve Goncagül Narlı gibi usta isimler yer alıyor.

 

“Roman Havası”, yarın akşam saat 21.45’te Show TV’de!