Roman Havası 4. Bölüm

Yapımcılığını Erler Film’in,  proje tasarımını usta isim Türker İnanoğlu’nun üstlendiği “Roman Havası”, Yarın akşam yeni bölümüyle Show TV’de!

 

Roman Havası’nın 4. bölümünde; Zarife ve Emin’in boşanma davası henüz sonuçlanmamıştır. Boşanmamış olmak Emin’in işine gelse de oğlu Aliş’i çok özlemektedir. Aklına hiç de parlak olmayan bir fikir gelir. Emin Aliş’i kaçırmaya karar verir. Aliş’in kaçırılmasıyla Zarife’nin dünyası başına yıkılır. Herkes Aliş’i aramaktadır. Emin ise Aliş’i kendi kaçırdığı için numaradan üzgün görünür. Ama Aliş, Emin’in sakladığı yerden gerçekten kaçırılır. Bu arada mahalleye mafya musallat olur. Dayı Hilmi ve adamları tüm esnafa ve mahalleye kan kusturur. Bu meseleyi çözmek de yine Emin’e kalacaktır.

 

Show TV’nin en iddialı projelerinden birisi olan Roman Havası’nın yönetmen koltuğundaHakan Arslan otururken, senaryosunu ise, Fethi Kantarcı, Barkın Şenüren ve Saygın Delibaş kaleme alıyor.

 

Roman Havası’nın oyuncu kadrosu da bomba gibi!  Dizinin başrol oyuncuları arasında;Oya Başar, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Petek Dinçöz, Erkan Şahin, Cezmi Baskın, Lalizer Kemaloğlu, Boğaç Aksoy, Gökhan Şahin, Gülay Baltacı, Mehtap Ar, İlhan Daner, Galip ErdalMesut İzgi, Hakan Dülger, Çiğdem Aygün ve Goncagül Narlı gibi usta isimler yer alıyor.

 

“Roman Havası”, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de