Roman Havası 2. Tanıtım / Yakında

Bir döneme damgasını vuran ‘Cennet Mahallesi’, Erler Film’in yapımcılığında Show TV ekranlarında ‘Roman Havası’ adıyla yeniden izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Yakında Show TV’de başlayacak olan dizinin yeni tanıtımı da bugün yayınlandı. Usta oyuncu kadrosunun tamamının görüntülerinin yer aldığı yeni tanıtım, renkli görüntüleri ve müzikleriyle sosyal medyada da büyük ilgi görüyor.

 

Show TV’nin yeni yayın dönemindeki en iddialı yapımlarından biri olan Roman Havası’nın çekimleri, tüm hızıyla devam ediyor.Roman Havası ile izleyiciler, kahkaha, müzik ve eğlenceye doyacaklar.

Yapımcılığını Erler Film’in,  proje tasarımını usta isim Türker İnanoğlu’nun üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Hakan Arslanotururken, senaryosunu ise, Fethi Kantarcı, Barkın Şenüren ve Saygın Delibaş kaleme alıyor. 

 

Show TV’nin merakla beklenen en renkli projelerinden birisi olan Roman Havası’nın kadrosu da bomba gibi!  Dizinin başrol oyuncuları arasında; Oya Başar, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Petek Dinçöz, Erkan Şahin, Cezmi Baskın, Lalizer Kemaloğlu, Boğaç Aksoy, Gökhan Şahin, Gülay Baltacı, Mehtap Ar, İlhan Daner, Galip ErdalMesut İzgi, Hakan Dülger, Çiğdem Aygün veGoncagül Narlı gibi usta isimler yer alıyor. 

 

Roman Havası, yakında Show TV’de başlıyor!