Beyaz Yalan 5. Fragman / Bu Akşam 20.00

Show TV ekranlarında izleyicilerin yeni alışkanlığı olacak yepyeni, sürprizlerle dolu bir dizi başlıyor! Ntc Medya’nın yapımcılığını üstlendiği “Beyaz Yalan” bu akşam Show TV’de başlıyor.

 

Beyaz Yalan’ın yönetmen koltuğunda Filiz Gülmez Pakman oturuyor. 

 

İnsanlar çift yaratılmıştır derler... Alara ve Melek’i yan yana görenler, bu sözün doğruluğuna yemin edebilirdi... Bu iki genç kız, sanki birbirinin kopyası gibiydi... Farklı olan tek şey, kaderleriydi... 

 

Ağzında gümüş bir kaşıkla doğmuştu Alara... Hayal edebileceği her şeye sahipti, özgürlüğü hariç...

 

Melek ise yoksulluğun içine açmıştı gözlerini... Güzeldi, iyi kalpliydi, çalışkandı, hırslıydı... Belki de tek ihtiyacı olan şey, bugüne kadar yüzüne gülmeyen şanstı!

 

“Beyaz Yalan”, bu iki genç kızın hayatlarının kesişmesinin hikayesi... Alara’ya özgürlüğünü, Melek’e de hayat boyu beklediği şansı vaad eden bir oyunun hikayesi... 

 

Show TV’nin sürprizlerle dolu yepyeni projesi Beyaz Yalan’ın oyuncu kadrosu da çok güçlü isimlerle dolu.  Kutsi ve Deniz Baysal’ın başrollerini paylaştığı dizide; Ebru Aykaç, Ege Aydan, Onur Dikmen, Ebru Aytemur, Çağlar Sayın, Seher Terzi, Çetin Karakul, Biran Damla Yılmaz, Fatih Dokgöz , Dilara Topuklular, Berkan Bulut, Elif İskender, Ayça Yağcıoğlu, Özge İnce ve Pınar Deniz gibi isimler rol alıyor.

 

“Beyaz Yalan” bu akşam saat 20.00'de Show TV’de başlıyor!