Merhaba Bebek 12. Bölüm

Anne ve anne adaylarını ekrana kilitleyen “Merhaba Bebek” programında bundan böyle Yeliz Doğramacılar Arman stüdyoda sıcak ve keyifli sohbetleriyle, ünlü anneler ve uzman konuklarını ağırlarken, Şengül Pallı yine muhteşem doğum hikâyeleriyle doğum anının heyecanını ve büyüsünü ekranlara taşımaya devam edecek.

 

Anne ve anne adaylarının aklındaki tüm sorulara ünlü bir anne ve konusunda uzman bir konuk ile cevap bulunacak olan programın bu haftaki konukları
Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ertuğrul Aydemir ile Posta Gazetesi ve “Doğum Öncesi ve Sonrası İkizlerle Hayat kitabının Yazarı Derya Özel oluyor. “Yenidoğan bebeklerde cilt bakımı nasıl yapılmalı”, “nelere dikkat edilmeli”, “bez egzaması nedir”, “ne sıklıkla bez değiştirmek gerekir” ve “bebeklerde böcek ve arı sokması durumunda ne yapmak gerekir” konularını Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ertuğrul Aydemir ile ikiz çocuk annesi olma deneyimlerini ise Posta Gazetesi ve “Doğum Öncesi ve Sonrası İkizlerle Hayat kitabının Yazarı Derya Özel ile konuşuluyor.