Nursel'in Evi'nden "Arpa Şehriyeli Kuzu İncik" tarifi

4 adet kuzu incik

3,5 su bardağı arpa şehriye

5 adet sivri biber

2 adet kuru soğan

1 adet domates

1 yemek kaşığı domates salçası

1 yemek kaşığı biber salçaTuzKarabiber
Sıvı yağı tencereye koyup Kuzu incikleri mühürleyelim. Kuzu inciklerinizi üzerine gelecek şekilde suyla kapatın.
Bir tencerede sıvı yağında sırasıyla küçük küpler hainde doğranmış soğanı , yeşil biberleri, küp küp doğranmış domatesi , domates ve biber salçasını kavurun. Şehriyeleri, tuz, karabiber ve etsuyundan ilave edip pişirin. Hafif sulu ve tam pişmemiş şehriye pilavını tepsiye yayın ve İncikleri haşladığınız sudan çıkarıp pilavın üzerine koyun. Etsuyundan üzerine ekleyin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında yaklaşık 30 dakika pişirin. Ara ara mutlaka karıştırın. Afiyet olsun.

Yemek kokusunun eksik olmayacağı Nursel Ergin’in yeni evinde dekorasyondan güzellik sırlarına, ev ve bahçe bakımından uzman konuklara kadar eve ve kadınlara dair her şey ele alınacak. Ev dışındaki hayatı sunucunun gözünden ve tecrübesinden de paylaşacak olan “Nursel’in Evi”, günlük yaşam içeriğiyle de yeni sezonda farklı sürprizlerle ekranlarda olacak. Nursel Ergin, Türkiye’nin birçok yerinden özel lezzetleri ve tatları ekranları başındaki seyircilerle paylaşmaya devam edecek.