55 saniyede İskelep

Nursel'in Evi'nde günün konuğu Şef Rüzgar Sünbül sizler için 55 saniyede İskelep tarifini gösterdi.

 

Malzemeler;

1 adet levrek

1 adet çipura

1 adet kırmızı biber 

1 adet havuç 

1 adet lime limon 

3 yemek kaşığı badem

1 adet yeşil elma 

1 çay bardağı kuru erik

Kaya tuzu

Tarçın

Zeytinyağı

Temizlenmiş balıkları ortadan 2 ye ayırın, açın. Balıklarınızı 2 tane aynı boy yağlı kağıda ayrı ayrı koyun. İyice açtığınız balıklarınızın üzerine incecik dilimlediğiniz havuç, kırmızı biber, lime limon, badem, yeşil elma, kuru erik, defne yaprağı dizip, tarçın , kaya tuzu ve zeytinyağı serpin ve yağlı kağıdınızı kapatın.

Döküm tavaya balıklarınızı koyup kısık ateşte 10-15 dk bir tarafı 10-15 dakika diğer tarafını pişirin. Afiyet olsun. 

 

Yemek kokusunun eksik olmayacağı Nursel Ergin’in yeni evinde dekorasyondan güzellik sırlarına, ev ve bahçe bakımından uzman konuklara kadar eve ve kadınlara dair her şey ele alınıyor. Programda her gün Nursel’in Takvimi ile günün yemekleri, ismi, videosu ve fotoğrafı paylaşılıyor.