Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'in 196. Bölümünde; Mürüvvet Reisoğlu çıtır tavuk sarma yapımını gösterdi.
Malzemeler;
10 adet fileto tavuk göğsü
250 gr kaşar peyniri
100-150 gr jambon
150-200 gr kormişon turşu
2 adet yumurta
2 su bardağı un
2 su bardağı galeta unu
Marinesi için;
1 yemek kaşığı köri
1 tatlı kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
yarım çay bardağı ayçiçek yağı
Kızartmak için;
ayçiçek yağı
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.